Connect with us
Publicitate

SPORT

Tenis: Bogdan Borza s-a impus în Cehia

Publicat

Tenismanul Bogdan Borza s-a întors, duminică, din Cehia, unde a participat la competiția internațională ”Bohemia Cafex Cup”. ”Briliantul” cugirean a reușit să se impună în acest turneu și să se claseze pe prima treaptă a podiumului.

”A fost un turneu greu, am fost în formă și speram să câștig, am întâlnit adversari din țări diferite și e bine că am câștigat. Cel mai dificil meci a fost cu un băiat din Spania, în sferturi. Mă bucur că am jucat bine ”, a declarat Bogdan Borza.

Tenismanul  nu va avea vacanță după competiția din Cehia, deoarece săptămâna următoare acesta va participa la Campionatul Național dedicat sportivilor de 14 ani. Aflat printre favoriți, Bogdan speră să se impună și în cadrul acestui turneu.”Sper să câștig acest campionat și să continui seria bună  de meciuri, orice sportiv își dorește să câștige mereu”, a mai spus Bogdan Borza.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax