Connect with us
Publicitate

SPORT

Tenis de masă: O victorie şi două înfrângeri pentru CS Unirea

Publicat

CS Unirea Alba Iulia a reușit să obțină o victorie în prima etapă a Diviziei A la tenis de masă, dar și două înfrângeri.

Week-end-ul trecut a avut loc, la Odorheiu Secuiesc, prima etapă a Diviziei A la tenis de masă (seria a IV-a) din ediția 2010-2011. În prima manșă s-au întâlnit următoarele echipe: CS Unirea Alba Iulia, CSS Odorheiu Secuiesc, Liceul Teoretic ”Nagy Mozes” Târgu Secuiesc și CS Romgaz Mediaș.

În primul meci, jucătorii noștri au întâlnit gazdele, în fața cărora au câștigat cu 9-7, la capătul unei partide maraton, ce a durat mai bine de 3 ore și 40 de minute . Al doilea joc pe care l-au susținut echipierii de la CS Unirea a fost în fața Liceului Teoretic ”Nagy Mozes” (formație ce a obținut locul 4 în sezonul trecut). Din păcate, tenismenii albaiulieni au pierdut cu 9-5 disputa cu gruparea din Târgu Secuiesc.  Ultima dispută a fost un eșec total pentru albaiulieni. Scorul 9-0 înregistrat la final a fost usturător pentru CS Unirea. Totuși, albaiulienii au rămas impresionați de modul în care s-au comportat ultimii adversari de la CS Romgaz Mediaș.

După această primă etapă, echipa Unirii se află pe locul 3, iar viitorul se anunță promițător pentru tenisul de masă din Alba Iulia.

sursa foto: Calificativ.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax