Connect with us
Publicitate

SPORT

Tenis de masă: Trei victorii pentru CS Unirea Alba Iulia

Publicat

Slatina a găzduit, sâmbătă, a doua etapă a returului Campionatului Național Divizia A la tenis de masă. La Slatina s-au întâlnit echipele CS Unirea Alba Iulia, Dacia Mioveni, CSS-LPS Slatina şi CSM Zalău. ”Echipa noastră a avut o prestație entuziasmantă, reușind trei victorii la scor, obținând astfel cele mai bune rezultate all time pentru tenisul de masă din Alba Iulia. Acest lucru s-a reușit în fața a două echipe cu o bogată tradiție în ping-pong-ul autohton  (Slatina și Zalău) şi a unei echipe cu mare potenţă financiară, Dacia Mioveni”, a declarat Marius Anghel, CS Unirea.

În primul joc, echipa albaiuliană a dat piept cu gruparea sosită din Mioveni, formație pe care a învins-o cu 9-3, la capătul unui joc plăcut. Al doilea meci a fost în compania sălăjenilor și a fost câștigat cu 9-2, de CS Unirea Alba Iulia. În ultima partidă, CS Unirea a întâlnit gazdele turneului, în fața cărora echipa pregătită de Emil Suflețel s-a impus cu 9-3.

Punctele au fost realizate de Traian Rus  – 9 victorii (nici un meci pierdut), Ioan Corburean – 7 victorii, Daniel Răcilă – 5 victorii și Radu Suflețel – 3 victorii, plus trei dubluri câștigătoare, în tandemul Rus-Corburean.

La capătul a două etape, echipa din Alba Iulia ocupă primul loc al grupei, din play out (pentru ocuparea locurilor 9-12), formația albaiuliană acumulând şase victorii, din şase posibile.

Următoarea rundă va fi la Zalău, pe 16-17 aprilie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax