Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tenismanul Rareş Andriuc, convocat în lotul Federaţiei Internaţionale

Publicat

Tânărul tenisman al Cugirului, Paul Rareş Andriuc, medaliat de cinci ori cu aur şi locul cinci în lume, legitimat la CSO Cugir a fost selecţionat şi preluat, pentru 45 de zile, de Federaţia Internaţională de Tenis. La nivel mondial au fost preluaţi doar trei jucători, printre care şi Rareş.

Cu această ocazie, Rareş Andriuc a declarat că este foarte fericit că se poate pregăti în Franţa şi Germania, alături de cei mai buni jucători ai lumii: “Vreau să mulţumesc în mod special tatălui meu, Nicolae Baldea, pentru toată susţinerea şi încrederea pe care o are în mine, precum Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir şi nu în ultimul rând antrenorului din Italia unde mă pregătesc, Corrado Barazzutti, căpitan de Cupa Davis şi fost locul 7 în lume”.

Tânărul tenisman cugirean ar putea beneficia în curând şi de sprijin de la judeţ. Consilierul judeţean Mihai Nicuşor, care este un împătimit al tenisului, a ridicat problema lui Rareş în cadrul Consiliului Judeţean, care şi-a exprimat intenţia de a-l sprijini.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax