Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tensiuni majore în PSD. Marian Oprișan: reproșuri pentru Liviu Dragnea și amenințări cu un congres național

Publicat

d

Informații despre tensiunile majore între liderii PSD au început să apară miercuri, după ședința Comitetului Executiv al partidului de marți seara.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, l-a atacat frontal pe liderul PSD în ședința CEX de marți seară, reproșându-i Liviu Dragnea că nu se consultă cu nimeni în afară de luarea deciziilor în afară de liderul de la Neamț, Ionel Arsene și Irina Tănase, iubita liderului PSD.

”Nu se poate să conducă partidul cu Arsene și Tănase”, le-ar fi spus Oprișan membrilor CEX, potrivit siteului g4media.ro.

Propunerile de miniștri la Dezvoltare (Suciu) și Transporturi (Cuc) s-ar fi făcut fără consultarea partidului. Cuc s-a transferat cu două săptămâni înainte de numire de la filiala Giurgiu, unde este în conflict cu Niculae Bădău, la filiala PSD Neamț, condusă de Arsene.

Oprișan l-ar mai fi acuzat pe Dragnea că a plătit articole în presă împotriva Olguțăi Vasilescu, pentru a-i submina șansele de a fi numită la transporturi, însă liderul PSD ar fi negat vehement. Cei doi ar fi tăcut în timpul schimbului de replici între Dragnea și Oprișan. Fostul ministru al dezvoltării ar fi convinsă că în spatele atacurilor la adresa ei se află liderul PSD, însă Claudiu Manda, cu care Vasilescu urmează să se căsătorească în curând, speră să fie desmenat pe un loc eligibil pe lista PSD pentru europarlamentare.

La finalul CEx, Oprișan a declarat că la finalul lunii octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea președintelui PSD. El a mai spus că, de când a ajuns la București, Liviu Dragnea s-a metamorfozat și face pe stăpânul partidului.

„O să discutăm despre asta. Cred că e total inoportun să vorbim despre așa ceva astăzi. Și cred că e părerea tuturor, cu două-trei excepții. (…) Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidențiale, de obicei partidele se ocupă de prezidențiale. Și toată lumea crede că nu e oportun să discutăm acum” a declarat în replică Liviu Dragnea.

Sursă: g4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 20.02.2019 at 23:09

    Incep sa se trezeasca baronii ! Mult le-au mai trebuit. Saracu Darzu el va cupla la Sfantul Asteapta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax