Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tentativă de furt cu scandal la Fărău: Trei hoţi au fost urmăriţi de localnici şi reclamaţi la poliţie

Publicat

pol

Trei bărbaţi din Ocna Mureş s-au ales cu dosar penal pentru tentativă de furt, după ce au fost prinşi încercând să sustragă ţevi de fier de pe marginea unui şanţ din Fărău. Au fost observaţi de un localnic, care i-a reclamat la poliţie şi i-a urmărit, alături de alte persoane din sat, după ce au încercat să fugă. În plus, unul dintre suspecţi a provocat scandal la venirea poliţiştilor.

Miercuri, 30 mai, la ora 22.56, patrula intercomunală din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un cetăţean din Fărău, cu privire la faptul că a observat trei persoane care încercau să sustragă ţevi din fier, de pe marginea unui şanţ.

Fiind surprinşi de reclamant, cei trei bărbaţi au abandonat ţevile şi au părăsit locul faptei cu un autoturism, fiind urmăriţi de persoana care a sesizat poliţia, împreună cu alţi cetăţeni din localitate.

Autovehiculul a fost abandonat pe strada Lungă din Ocna Mureş, iar în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a reuşit identificarea celor 3 suspecţi de comiterea tentativei de furt, H.M., de 33 de ani, M.M., de 29 de ani şi G.L., de 20 de an, toţi din Ocna Mureş.

În momentul în care a fost identificat de poliţişti, H.M. a provocat un scandal, adresând cuvinte jignitoare poliţiştilor şi persoanelor aflate în zonă.

Faţă de cei trei suspecţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat, iar faţă de H.M. şi sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii si liniştii publice” şi „sfidarea organelor judiciare”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax