Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tentativă de omor calificat la Bucerdea Grânoasă. Tânăr de 28 de ani, arestat preventiv, după ce a lovit cu cuţitul doi agresori

Publicat

În urma scandalului produs joi după-amiaza în comuna Bucerdea Grânoasă, în care doi bărbaţi s-au ales cu leziuni grave, un tânăr de 28 de ani din localitate a fost arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor calificat. Conflictul s-a produs între patru bărbaţi aflaţi sub influenţa alcoolului, într-o casă din comună. Tânărul a încercat să se apere cu un cuţit după ce a fost atacat cu pumnii şi picioarele de ceilalţi trei şi i-a rănit pe doi dintre ei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus începerea urmăririi penale pe numele acestuia.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Blaj şi din comuna Bucerdea Grânoasă au continuat cercetările în legătură cu evenimentul produs joi, în jurul orei 16.20, la o locuinţă din comuna Bucerdea Grânoasă,  în urma căruia două persoane au ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate.

Medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba a stabilit faptul că R.M..(35 de ani), din Bucerdea Grânoasă prezenta plagă înjunghiată abdominală cu risc vital, iar R.D. (35 de ani), din aceeaşi comună avea plagă tăiată parietal dreapta şi mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui şi membrelor superioare, cele din urmă având caracteristicile unor leziuni de apărare.

Vineri, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de principalul suspect, D.I., de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspectul D.I. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, luând faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. A sesizat instanţa competentă, cu propunerea de arestare preventivă.

Tribunalul Alba a admis propunerea Parchetului şi a dispus faţă de suspectul D.I. măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că joi, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între patru bărbaţi s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat faptul că între D.I. (28 de ani) din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I. (62 de ani), R.D. (35 de ani) şi R.M. (35 de ani), pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii trei lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe D.I.

Tânărul a ripostat, s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere şi i-a rănit pe doi dintre agresorii săi.

R.D. şi R.M. au fost transportaţi la spitalul din Blaj, le-au fost acordate îngrijiri medicale şi au fost diagnosticați: primul, cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic, iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală. Au rămas internaţi în spital.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    duminică, 09.02.2014 at 13:18

    Tentativa de omor…deci in opinia legii trebuia sa se apere cu vorbe sau cu axact aceleasi’arme’ ce le aveau agresorii(in numar de 3!) ..!!! Auto-apararea este doar pt extraterestrii in tara asta !?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax