Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de OMOR în Blaj: Doi bărbaţi, tată şi fiu, ARESTAŢI după ce au lovit o persoană cu muchia unui topor şi cu o bâtă

Publicat

crima topor Doi bărbaţi, tată şi fiu, din Blaj, au fost arestaţi pentru tentativă de omor. Potrivit procurorilor, au lovit o persoană cu muchia unei topor şi cu o bâtă.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au dispus marţi, 23 august, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpaţilor Gheorghe şi Claudiu Răzăilă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că, în data de 21.08.2016, în jurul orelor 21,30 între persoana vătămată S.Ş. şi cei doi inculpaţi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia inculpaţii au aplicat victimei mai multe lovituri, cu muchia unei securi şi o bâtă, acţiunile lor conjugate provocând victimei leziuni care au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă şi care i-au pus în primejdie viaţa.

La data de 22.08.2016, prin ordonanţa procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, s-a dispus reţinerea suspecţilor Răzăilă Gheorghe şi Răzăilă Claudiu pe o durată de 24 de ore iar la data de 23.08.2016 s-a formulat propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, pe o perioadă de 30 de zile.

Prin încheierea nr. 156/23.08.2016 a Tribunalului Alba, s-a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Răzăilă Gheorghe şi Răzăilă Claudiu pe o durată de 30 de zile începând cu data de 23.08.2016, sens în care au fost emise şi mandatele de arestare preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi al Tribunalului Alba”.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax