Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de OMOR la Cenade: Bărbat arestat preventiv, după ce l-a înjunghiat pe un localnic care a intervenit într-un scandal

Publicat

arestat_catuse Un bărbat în vârstă de 44 de ani din localitatea Cenade a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Nicolae Bîrsan este acuzat că a înjunghiat o persoană, în urma unui conflict spontan produs pe stradă.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data de 14 ianuarie, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Bîrsan Nicolae, în vârstă de 44 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, iar Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile începând cu data de 15 ianuarie, sens în care a fost emis şi mandatul de arestare preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba.

În 13 ianuarie, în jurul orei 19.30, în urma unei altercaţii ce a avut loc pe o stradă din localitatea Cenade, judeţul Alba, între inculpatul Bîrsan Nicolae şi fratele său, a intervenit persoana vătămată P.V. pentru a aplana conflictul.

În acest context, inculpatul Bîrsan Nicolae i-a aplicat persoanei vătămate P.V. o lovitură cu un cuţit în regiunea abdominală. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj şi supusă unei intervenţii chirurgicale, stabilindu-se diagnosticul de „plagă penetrantă abdominală cu leziuni mezocolice şi hematom intraabdominal”.

Leziunile traumatice au pus în primejdie viaţa victimei, în sensul că, în absenţa tratamentului medico chirurgical adecvat şi la timp instituit acestea ar fi condus invariabil la deces. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax