Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de omor la o stână, lângă Alba Iulia. Tânăr de 23 de ani din Lancrăm, în arest la domiciliu

Publicat

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Lancrăm este cercetat penal pentru tentativă de omor, în urma unui conflict petrecut luni, la o stână lângă Alba Iulia, zona Pâclişa. Împreună cu alt suspect, l-au lovit în cap, cu bâte ciobăneşti, pe alt tânăr, care a ajuns în stare gravă la spital.

în acest caz, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data punerea în mișcare a acțiunii penale, împotriva inculpatului Flavius Florin Cristian (23 de ani), pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Procurorul de caz a formulat, marţi, propunere de arestare preventivă, iar Tribunalul Alba a dispus măsura arestului la domiciliu a inculpatului pe o durată de 30 de zile începând cu data de 31 ianuarie. Împotriva încheierii pronunțate de Tribunalul Alba s-a formulat contestație.

„În fapt, inculpatul Cristian Flavius Florin, în data de 29.01.2018, în jurul orei 12.00, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu persoana vătămată B.D.S., a ameninţat-o cu un cuţit. Împreună cu suspectul C. V. I., cu intenţie, i-au aplicat acesteia, în zona capului, câte o lovitură cu bâte ciobăneşti, consecutiv. Prima lovitură a fost executată de către suspectul C.V.I.,  fiind parată de către victimă, iar cea de-a doua lovitură a fost aplicată de către inculpatul Cristian Flavius Florin, cauzându-i victimei o plagă contuză parietală stângă, fractură cominutivă cu minimă înfundare parietală stângă, hematom epidural. Acţiunile conjugate ale acestora i-au cauzat victimei leziuni care necesită 70-75 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, într-un comunicat.

Procurorul criminalist continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și ai Poliției municipiului Alba Iulia.

Potrivit unor surse, conflictul s-a petrecut la o stână lângă Alba Iulia, în apropierea pistei de biciclete, zona Pâclişa – Coasta Curată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax