Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Tentativă de sinucidere la Sebeş: Un bărbat de 56 de ani s-a împuşcat cu o armă de vânătoare, în grădina casei sale

Publicat

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Sebeş a încercat să se sinucidă, luni dimineaţa, în grădina casei sale din oraş, cu o armă de vânătoare. A fost transportat la spital în stare de inconştienţă.

UPDATE: Din primele informaţii, bărbatul a lăsat o lumânare aprinsă în locul în care a încercat să se sinucidă. S-a împuşcat în zona pieptului. Incidentul s-a petrecut pe strada Răchitei din Sebeş.

Arma de vânătoare era deţinută legal de bărbatul din Sebeş.

UPDATE1: Bărbatul este lăcătuş mecanic. A fost transportat de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la clinica din Târgu Mureş, pentru asistenţă medicală de urgenţă de specialitate, din cauza leziunilor grave.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 09.58 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin SNUAU 112, de către un cetăţean din municipiul Sebeş, cu privire la faptul că a auzit o împușcătură în grădina vecinului său.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că     A.I., de 56 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce se afla în gradina locuinţei sale, a încercat să se sinucidă cu o armă de vânătoare, deţinută în mod legal, împușcându-se în zona toracică.

Victima a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, ulterior fiind preluată de un elicopter SMURD care a transportat-o la un spital din Târgu Mureş.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu a fost găsit nici un bilet prin care bărbatul să-şi fi explicat gestul, ci doar o lumânare pe care acesta a aprins-o înainte de a încerca să-şi ia viaţa.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax