Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tentativă de sinucidere pe râul Cibin. Un bărbat din Sebeş s-a aruncat de pe pod, dar a fost salvat de jandarmii din Sibiu

Publicat

Un bărbat de 33 de ani din Sebeş s-a aruncat în râul Cibin. Incidentul a avut loc În noaptea de luni spre marţi, la ora 02.00. Un echipaj al Jandarmeriei Sibiu a fost direcționat spre podul de peste râul Cibin de pe str. Alba Iulia, la locul unde prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112 fusese anunțat că o persoană se aruncase de pe pod în apă. Bărbatul a fost scos la timp din apă, astfel că la momentul când jandarmii l-au adus la mal acest era conştient, şi prezenta răni la nivelul capului.

Luni noaptea, jandarmii au fost solicitaţi pe podul de peste râul Cibin, unde un bărbat de 33 de ani din Sebeş se aruncase în apă. Ajunși la fața locului au identificat de îndată persoana care sesizase evenimentul și după ce au obținut primele informații cu privire la semnalmentele bărbatului și îmbrăcămintea pe care o purta, s-au despărțit căutându-l în aval pe ambele maluri ale râului, folosindu-se de mijloace de iluminare mobile.

După cca 15 minute, la aproximativ 350 m de podul de pe care se aruncase, jandarmii l-au găsit în apa râului pe bărbat.

Întrucât acesta deși era conștient prezenta răni la nivelul capului, jandarmii l-au adus la mal și i-au acordat măsuri de prim ajutor până la sosirea echipajului de specialitate al SMURD Sibiu.

Cetăţenii care sesisează situații de urgență este important să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 dacă sunt martorii unor fapte antisociale sau situații de dificultate.

De asemenea cetățenii pot formula reclamații pentru întâmplări în care sunt ei înșiși direct implicați, situații care le aduc ori le produc un prejudiciu, fapte cu violență sau imposibilitatea de a-și exercita drepturile și libertățile fundamentale.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax