Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teodor Atanasiu a anunţat încă două candidaturi la primării sub sigla USL: Ocna Mureş şi Întregalde

Publicat

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a anunţat, vineri, în conferinţă de presă, încă două candidaturi de primar din partea USL. Este vorba despre primarul oraşului Ocna Mureş, Augustin Drăguţ şi primarul comunei Întregalde, Teodor Florea. În urmă cu o săptămână, a fost anunţată candidatura sub sigla USL a primarului din comuna Şpring, Daniel Rusu.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a promis jurnaliştilor câte o „surpriză” în fiecare săptămână, la conferinţele de presă. Astfel, dacă în urmă cu o săptămână, acesta a anunţat candidatura sub sigla USL a actualului primar al comunei Şpring, Daniel Rusu, în prezent membru PDL, în această săptămână, Atanasiu a făcut publice alte două candidaturi sub sigla USL, la funcţii de primar.

Este vorba despre primarul oraşului Ocna Mureş, Augustin Drăguţ şi primarul comunei Întregalde, Teodor Florea. Aceştia vor candida pentru funcţia de primar din partea USL, ca membri ai Partidului Naţional Liberal.

Primarul din Ocna Mureş, Augustin Drăguţ, a obţinut funcţia de primar al oraşului în 2008 ca membru al PNŢCD. Contactat telefonic, Augustin Drăguţ a declarat că încă nu este hotărât să candideze sub sigla USL: „Mai avem timp, încă mai sunt lucruri de aşezat”.

Primarul comunei Întregalde, Teodor Florea, va candida la alegerile din 2012 sub sigla USL, ca membru al Partidului Naţional Liberal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ELENA

    vineri, 09.03.2012 at 20:30

    Cam ati incurcat stirea in urma cu 30 minute ati publicat pe Silviu Lupsa , candidatul USL la Intregalde , vad ca nu sunteti bine informati de fonfaitul, ce naspa

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 09.03.2012 at 21:13

      pe siteul primariei Intregalde figureaza ca primar Silviu Lupsa. Siteul nu a fost actualizat cu numele actualului primar. Figureaza tot cel din perioada 2004-2008.

  2. cipikao

    duminică, 11.03.2012 at 14:45

    NU STIU DECE INCEARCA DRAGUT SA MAI CHINUIE ORASUL< NU VEDE CA NU A FACUT NIMIC PT ACEL ORAS, Nu a reusit sa toarne asfalt pe 100 metri acolo unde este devierea spre cartierul Uioara de sus,era si greu de asfaltat.RUSINE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax