Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teodor Atanasiu: „Cetatea trebuie pusă în valoare printr-un campus universitar, avem destule cârciumi pe metru pătrat”

Publicat

Ministrul Apărării, Corneliu Dobrițoiu, susține amenajarea unui campus universitar în zona clădirilor armatei, din apropierea  Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a anunțat vineri președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu. După mai multe discuții ce au avut loc pe acest subiect în ultimul timp, se pare că ideea s-ar putea concretiza, iar studenții care vin la Alba Iulia să se poată caza în căminele ce vor fi amenajate acolo.

„Am discutat, la solicitarea Universității <1 Decembrie 1918>, la Ministerul Apărării. Am făcut o cerere în acest sens, iar ministrul este dispus să sprijine această cerere pentru atribuirea unor clădiri care aparțineau armatei pentru a se construi acolo campus universitar”, a declarat Teodor Atanasiu.

Deputatul este de părere că latura culturală a Cetății ar putea fi dezvoltată printr-un campus universitar, și nu prin localuri publice: „Cetatea trebuie pusă în valoare în special ca și campus universitar și punct de desfășurare a activităților culturale. Avem suficiente cârciumi pe metru pătrat acolo, mai trebuie să oferim și altceva decât localuri publice. Vom încerca să construim acest campus universitar atât de dorit și de așteptat în municipiul Alba Iulia”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. toma

    vineri, 26.10.2012 at 16:45

    Campus universitar s nu numai. De ce nu si un campus politic-institutional al judetului si al orasului Alba Iulia ?

  2. Gainar

    sâmbătă, 27.10.2012 at 16:05

    Ce campus Universitar, vezi ca ti-l pui in spate pe Adrian Simion, ca nu va avea unde sa-si consume votcile. Nu ii bine sa te bati pe 2 fronturi, pe Sañedru ti la-i pus in spate ca nu l-ai sustinul la deputatie!

  3. Mihai

    luni, 29.10.2012 at 16:11

    O dovada foarte buna a interesului pe care il are domnul Atanasiu pentru aspectul Cetatii Alba Carolina, il reprezinta Palatul Principilor, aflat acum intr-un stadiu avansat de degradare. Povestea intreaga e aici: https://www.mediafax.ro/main-story/reportaj-palatul-principilor-din-alba-iulia-se-degradeaza-din-cauza-orgoliilor-politice-foto-8900746

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax