Connect with us
Publicitate

POLITICA

Teodor Atanasiu, despre lucrările de la pasarela din Sebeş: „Este inadmisibil, 4 muncitori se plimbă degeaba cu lopata în mână”

Publicat

Deputatul PNL Teodor Atanasiu critică modul în care se desfăşoară lucrările la pasarela de la intrare în municipiul Sebeş. Acesta susţine că reparaţiile se desfăşoară mult prea încet, blocând deplasarea autovehiculelor pe DN1 şi aruncă vina pe muncitorii firmei „Concefa”, care „se plimbă de 4 luni cu câte o lopată în mână şi niciun sfert din lucrare nu e făcută”.

Deputatul este de părere că proiectul nu este de o asemenea complexitate încât să nu poată fi finalizat în termen scurt şi atrage atenţia conducerii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să ia măsuri cât mai repede, pentru urgentarea lucrărilor: „Dacă reparăm cu respectiva firmă toate pasajele din România, ne trebuie 7.000 de ani. Vreau să le atrag atenţia celor de la Drumuri Naţionale să se uite atent pe contractul care l-au semnat cu respectivii constructori şi să-şi rezolve problema, fiindcă avem un blocaj de trafic, legat şi de faptul că la Alba Iulia se intră pe la barieră şi de faptul că şoferii stau şi la Sebeş şi pe urmă şi la Alba Iulia, blocaţi. Sunt blocaje de câţiva kilometri de maşini şi se pierde câte o oră şi jumătate pentru a face Alba Iulia – Sebeş. Este inadmisibil. În ritmul în care merg băieţii ăştia, nu termină anul ăsta”, a declarat Teodor Atanasiu.

Reamintim că, de la începerea lucrărilor la pasarelele din Alba Iulia şi Sebeş, deplasarea autovehiculelor pe acest tronson de drum este una infernală, iar nu de puţine ori şoferii ne-au atras atenţia asupra timpului pierdut inutil în trafic. Râmâne de văzut dacă deputatul se va adresa personal Companiei Naţionale de Drumuri sau dacă problema va rămâne în continuare în aer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ulieru Vali

    vineri, 23.09.2011 at 17:14

    Faceti o comparatie: lucrarile peste pasajul CFR din Sebes au inceput odata cu cele peste pasajul CFR din Alba Iulia. La Sebes lucreaza 3-4 necalificati(firma este dintr-un sat din jud Satu Mare) si o jucarie de excavator, iar la Alba Iulia o firma serioasa cu utilaje, cu ingineri care conduc efectiv lucrarea. Apreciem ca lucrarea de la Alba Iulia este de 6-8 ori mai complexa si mai mare decat cea de le Sebes si se va termina inaintea celei de la Sebes.
    La Sebes aveti nevoie de primar si viceprimar. Ca ai vostrii nu-s acasa. Cred ca-s dusi cu pluta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax