Connect with us
Publicitate

CUGIR

Teodor Atanasiu, fost șef al PNL Alba, revine într-o funcție publică. A fost numit în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Publicat

Fostul președinte al PNL Alba și fost ministru al Apărării Naționale, Teodor Atanasiu, a fost numit în Consiliul de Administrație al Transelectrica.

Va câștiga aproximativ 18.000 de lei pe lună, plus beneficii. Din 2017 până în 2020 a fost membru în Consiliul de Reglementare al ANRE, însă de atunci nu a mai activat într-o funcție vizibilă.

Transelectrica (simbol bursier TEL), compania naţională de transport al energiei electrice, are oficial un nou Consiliul de Supraveghere, după ce membrii provizorii propuşi au aprobat declaraţia de acceptare a mandatelor.

Astfel, din 16 februarie, Consiliul este format din Teodor Atanasiu, Cătălin-Andrei Dascăl, Vigil Dumitru Orlandea, Costin-Mihai Păun, Gheorghe Sterp, Alexandru-Cristian Vasilescu şi Luminiţa Zezeanu.

Societatea a raportat un profit net de 529 mil. lei în 2022, de la 450.000 de lei în 2021, arată datele din raportul financiar preliminar de la Bursa de Valori Bucureşti.

Acţiunile TEL sunt pe plus cu 18% de la începutul anului. Deţinută majoritar de statul român prin Secretariatul General al Guvernului, compania are o capitalizare de circa 1,8 miliarde de lei.

Teodor Atanasiu a fost președinte al PNL Alba și a deținut diferite funcții importante: de la șef AVAS, parlamentar, director al UM Cugir, președinte al Consiliului Județean Alba la ministru al Apărării Naționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 02.03.2023 at 13:01

    Păcat să se piardă aşa „inteligenţă” PNL-istă. I s-au terminat rezervele de când era pe cai mari şi na, omul trebuie ajutat la ananghie. Vă daţi seama ce adunătură de „specialişti” cu diplome in energetică s-au adunat acolo ? Păi cum să nu se facă profituri uriaşe cu asemenea meseriaşi în domeniu.

  2. Sekeli Viorel

    sâmbătă, 04.03.2023 at 07:03

    Doctor Atanasiu,cel fară de moarte…

  3. POPICA

    marți, 07.03.2023 at 14:51

    18000/luna – nu-i mai satura D-zeu de bani publici!!! cum dă primavara, cum apar căpușele…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax