Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teodor Atanasiu: Garantez că nu voi fi niciodată şeful SRI. Nu mi-am pus în planul de carieră personală acest obiectiv

Publicat

teodor atanasiu dan lungu testul de sinceritate martie 2014 Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că nu îl interesează funcţia de director al SRI şi a garantat faptul că nu va fi ”niciodată şeful SRI”.

Atanasiu, care este membru în Comisia de control SRI, a fost întrebat dacă este interesat de funcţia de director al SRI.

”Nu mă interesează şefia SRI. Nu ştiu cine a discutat (despre această variantă, n.r.). Niciodată nu am fost interesat şi nu mi-am pus în planul de carieră personală acest obiectiv şi nu o să fiu, vă garantez eu, niciodată şeful SRI”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, marţi, că Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şi-a înaintat demisia de la conducerea SRI preşedintelui României, iar Klaus Iohannis a acceptat-o.

 Preşedintele comisie de control a SRI, Georgian Pop a anunţat, joi, că în perioada imediat următoare comisia va audia conducerea interimară a Serviciului.
(Mediafax)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax