Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atanasiu: „Nu e cazul să îmi cer scuze pentru ce am vorbit cu soția în bucătărie”. Cum îl apără copreședintele PNL Alba, Mircea Hava


Publicat

hava

mircea hava, teodor atanasiu, alina gorghiuSâmbătă la Pitești în cadrul ședinței de Consiliu Național al PNL, prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu nu a avut parte de o primire călduroasă din partea foștilor PDL-iști. Aceștia l-au huiduit și i-au cerut acestuia să își ceară scuze public.

Duminică la Alba Iulia, Teodor Atanasiu a declarat că „ să-mi cer scuze, pentru ce am discutat cu soția în bucătărie, nu cred că e cazul”. Acesta a mai argumentat că nu a discutat nimic public de care să îi fie jenă și pentru care să fie impuse scuze publice.

„Ce discut eu în mediul privat cu soția, prietenii sau altcineva este problema mea. Nu am de ce să dau răspunsuri publice pe cine critic când vorbesc cu soția în bucătărie și de aceea nici nu am comentat public despre acest lucru (despre steneogramele înregistrate – n.r), sper ca și alții să aibă decența ca ceea ce înseamnă viața privată a unui om să rămână așa”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Atanasiu a spus că nu și-a „bătut capul” prea tare să afle cine l-a înregistrat la Bistrița, în cadrul unei şedinţe, în care liberalul le spunea colegilor de partid că planurile foştilor pedelişti de a-l vedea pe Cătălin Predoiu premier nu au nicio şansă, pentru că astea sunt „metode securiste”.

Întrebat dacă consideră că trebuei să își ceară scuze așa cum i-a fost cerut în cadrul ședinței de Consiliu Național al PNL de la Pitești, Teodor Atanasiu a răspuns în apărarea lui: „Să îmi cer scuze pentru ce am discutat cu soția în bucătărie, nu cred că e cazul. Nu am discutat public nimic de care să îmi fie jenă sau pentru care să trebuiască să îmi cer scuze”.

În apărarea prim-vicepreședintelui PNL a sărit și co-președintele PNL Alba, Mircea Hava care susține că nici Atanasiu și nici un alt membru al noului PNL nu își dorește ca ceea ce au clădit până acum să se ducă pe „apa sâmbetei”.

„Vreau să spun ceva ce ma convenit cu domnul Atanasiu, în urmă cu an, să nu facem public. Dar simt că a venit momentul să spun că în noaptea alegerilor parlamentare am fost cei doi care am vorbit la telefon. Atunci am sunat pe toți primarii și pe toți liderii partidelor fostului PDL, iar el în cealaltă parte. Nu a fost decât un mic SMS în care s-a discutat de fuziune. Nu cred că el (Teodor Atanasiu – n.r) sau eu, sau cineva dintre noi, după ce am făcut lucrurile astea se gândește să nu ducem această construcție a partidului la bun sfârșit.

S-a trecut peste foarte mult orgolii, s-au făcut multe lucruri pe care pe unii ne-au deranjat, și poate și din cauza asta pe undeva mai avem niște „prieteni”, pentru că încă nu s-au nivelat orgoliile. Sunt discuții, sunt povești, dar pe noi ne caracterizează ținta la care vă garantez că vom ajunge”, a spus co-președintele PNL Alba, Mircea Hava.

Alina Gorghiu a precizat că „a fost foarte important că unirea s-a produs tot de la Alba și le mulțumesc ceor doi lideri că au avut această inițiativă”.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Concert caritabil la Alba Iulia, în semn de solidaritate cu oamenii afectați de inundațiile din Munții Apuseni

Publicat

Concert caritabil la Alba Iulia, în semn de solidaritate cu oamenii afectați de inundațiile din Munții Apuseni. 

”Drama din Apuseni ne-a marcat pe toți și, poate că, mulți ați vrea să dați o mână de ajutor. O puteți face și așa! Vă invit pe toți la un CONCERT CARITABIL de pricesne și cântece patriotice.

Toate veniturile din DONAȚIILE Dumneavoastră vor merge direct la familiile cele mai năpăstuite din Munții Apuseni, iar dovada plăților va fi făcută public.

De asemenea Asociația „Fiii Apusenilor” pune la dispoziție un cont dedicat pentru donații : RO37BTRLRONCRT06108110901

Evenimentul are loc duminică, 1 august 2021, ora 18.00, la sala de evenimente White Palace, situată la ieșirea din Alba Iulia spre Cluj Napoca, pe partea stângă, a transmis Iulian Bunea, consilierul senatorului Călin Matieș.

Invitați speciali: îndrăgitul Părinte Doru Gheaja, Cenaclul Lumină Lină și interpreta Oana Bozga-Pintea.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

AȚI VAZUT-O? O minoră dintr-un centru de plasament din Alba Iulia a dispărut de mai bine de 10 zile. Poliția o caută

Publicat

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat dintr-un centru rezidențial din Alba Iulia și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 16 iulie 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui centru rezidențial din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiași zile, minora MUNTEAN ANDREEA ROXANA, de 14 ani, a plecat din centru și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente:

·       162 cm înălțime;

·       67 de  kilograme;

·       Ochi căpriu;

·       Păr negru;

La data plecării purta un tricou alb şi pantaloni scurţi de culoare albă cu dungi negre.

Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire imediat după ce a fost anunțată dispariția.

Precizăm că, în cursul zilei de marți, 27 iulie, reprezentanții instituției în tutela căreia se află minora, au transmis poliției acordul de mediatizare a dispariției.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citeste mai mult
Publicitate

CÂMPENI

Polițiștii din Câmpeni au confiscat 17 metri cubi de lemn, abandonat la marginea pădurii. Operațiunea Scutul Pădurii, în Apuseni

Publicat

lemn confiscat

Polițiștii din Câmpeni au confiscat 26 de metri cubi de material lemnos, în urma unor controale în teren.

Acţiunile pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice vor continua, transmit reprezentanții IPJ Alba.

La data de 26 iulie 2021, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau, pe raza comunei Sohodol, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, au identificat un bărbat, de 64 de ani, din Câmpeni, care ar fi descărcat cantitatea de 9 mc de material lemnos, în alt loc decât cel trecut în avizul de însoţire a lemnului.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar bărbatul a fost sancționat contravențional, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

În aceeaşi zi, a fost identificată, confiscată şi predată Ocolului Silvic Abrud, cantitatea de 17 metri cubi de material lemnos, abandonat, în locul numit „Stur”.

Foto: Arhivă

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

CNSU: Bunuri de strictă necesitate pentru persoanele afectate de inundațiile din Alba, din rezerva de stat. LISTA

Publicat

Persoanele afectate de inundații și alunecări de teren din localităţile Sohodol, Abrud, Bistra şi Roşia Montană din judeţul Alba vor primi, în regim de urgenţă, produse de strictă necesitate, potrivit unei hotărâri a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Este vorba despre inundaţiile produse în 15 – 16 iulie şi 19 – 20 iulie.

Vezi și LISTA: ALBA și alte 16 județe primesc bani de la Guvern pentru localitățile afectate de inundații. Peste 140 milioane lei

Hotărârea nr. 49 a CNSU, adoptată luni seară, prevede scoaterea de la rezervele de stat a unor bunuri de strictă necesitate şi alocarea acestora unităţilor administrativ-teritoriale Sohodol, Abrud, Bistra şi Roşia Montană din judeţul Alba.

Bunurile vizate:

  • 17 construcţii modulare complete, cu butelie şi aragaz;
  • 15.000 litri de motorină;
  • 40 paturi cu cazarmament;
  • 80 pături;
  • 3.000 litri apă;
  • 1.000 conserve carne;
  • 1.500 conserve pate;
  • 10 butelii cu aragaz.

De asemenea, vor fi scoase de la rezervele de stat o construcţie modulară uşoară şi materiale de construcţii pentru refacerea unui imobil afectat de alunecarea de teren produsă în satul Cheraţi, comuna Roşiile din judeţul Vâlcea.

sursă: Agerpres

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate