Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atanasiu: „Nu e cazul să îmi cer scuze pentru ce am vorbit cu soția în bucătărie”. Cum îl apără copreședintele PNL Alba, Mircea Hava

Publicat

hava

mircea hava, teodor atanasiu, alina gorghiu Sâmbătă la Pitești în cadrul ședinței de Consiliu Național al PNL, prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu nu a avut parte de o primire călduroasă din partea foștilor PDL-iști. Aceștia l-au huiduit și i-au cerut acestuia să își ceară scuze public.

Duminică la Alba Iulia, Teodor Atanasiu a declarat că „ să-mi cer scuze, pentru ce am discutat cu soția în bucătărie, nu cred că e cazul”. Acesta a mai argumentat că nu a discutat nimic public de care să îi fie jenă și pentru care să fie impuse scuze publice.

„Ce discut eu în mediul privat cu soția, prietenii sau altcineva este problema mea. Nu am de ce să dau răspunsuri publice pe cine critic când vorbesc cu soția în bucătărie și de aceea nici nu am comentat public despre acest lucru (despre steneogramele înregistrate – n.r), sper ca și alții să aibă decența ca ceea ce înseamnă viața privată a unui om să rămână așa”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Atanasiu a spus că nu și-a „bătut capul” prea tare să afle cine l-a înregistrat la Bistrița, în cadrul unei şedinţe, în care liberalul le spunea colegilor de partid că planurile foştilor pedelişti de a-l vedea pe Cătălin Predoiu premier nu au nicio şansă, pentru că astea sunt „metode securiste”.

Întrebat dacă consideră că trebuei să își ceară scuze așa cum i-a fost cerut în cadrul ședinței de Consiliu Național al PNL de la Pitești, Teodor Atanasiu a răspuns în apărarea lui: „Să îmi cer scuze pentru ce am discutat cu soția în bucătărie, nu cred că e cazul. Nu am discutat public nimic de care să îmi fie jenă sau pentru care să trebuiască să îmi cer scuze”.

În apărarea prim-vicepreședintelui PNL a sărit și co-președintele PNL Alba, Mircea Hava care susține că nici Atanasiu și nici un alt membru al noului PNL nu își dorește ca ceea ce au clădit până acum să se ducă pe „apa sâmbetei”.

„Vreau să spun ceva ce ma convenit cu domnul Atanasiu, în urmă cu an, să nu facem public. Dar simt că a venit momentul să spun că în noaptea alegerilor parlamentare am fost cei doi care am vorbit la telefon. Atunci am sunat pe toți primarii și pe toți liderii partidelor fostului PDL, iar el în cealaltă parte. Nu a fost decât un mic SMS în care s-a discutat de fuziune. Nu cred că el (Teodor Atanasiu – n.r) sau eu, sau cineva dintre noi, după ce am făcut lucrurile astea se gândește să nu ducem această construcție a partidului la bun sfârșit.

S-a trecut peste foarte mult orgolii, s-au făcut multe lucruri pe care pe unii ne-au deranjat, și poate și din cauza asta pe undeva mai avem niște „prieteni”, pentru că încă nu s-au nivelat orgoliile. Sunt discuții, sunt povești, dar pe noi ne caracterizează ținta la care vă garantez că vom ajunge”, a spus co-președintele PNL Alba, Mircea Hava.

Alina Gorghiu a precizat că „a fost foarte important că unirea s-a produs tot de la Alba și le mulțumesc ceor doi lideri că au avut această inițiativă”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax