Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teodor Atanasiu și Alexandru Pereș, vicepreședinți la Senat. A fost votată componenţa Biroului Permanent

Publicat

collagePlenul Senatului a votat joi, 1 septembrie, componenţa noului Birou Permanent, PNL având doi vicepreşedinţi, ambii parlamentari de Alba. Este vorba despre Teodor Atanasiu și Alexandru Pereș.

Noul Birou permanent al Senatului a fost validat de plen, cu 106 voturi „pentru”, șase voturi „împotrivă” și două abțineri.

Vicepreședinții liberali ai Senatului sunt Teodor Atanasiu și Alexandru Pereș, chestor a fost desemnat Cristian Rădulescu, iar secretari sunt Mario Oprea și Ben-Oni Ardelean (care l-a înlocuit pe senatorul Pereş).

PSD este reprezentat în conducerea Senatului, ca și în sesiunea ordinară februarie — iunie, de vicepreședinții Augustin Mitu și Ioan Chelaru, chestorii Niculae Bădălău și Neculai Bereanu, precum și de secretarii Ion Rotaru și Simeon Purec, scrie Agerpres.ro.

În această sesiune, ALDE este reprezentat în Biroul permanent de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, iar UDMR de chestorul Verestoy Attila.

Votul a fost secret și electronic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax