Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Țepar din Câmpeni, condamnat la închisoare cu executare: A înșelat o femeie că îi va construi o casă de lemn

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un țepar din Câmpeni, cu mai multe dosare la activ, a fost recent condamnat de Judecătoria Lugoj. Este vorba despre Lucian Alexandru P., care a fost condamnat la închisoare cu executare. 

Cea mai recentă condamnare a venit în data de 2 februarie 2024. De asemenea mai avea o condamnare în trecut care s-a adăugat la pedeapsă. Pe lângă cele două condamnări, în data de 5 februarie judecătorii din Alba Iulia au dat undă verde pentru începerea procesului pentru altă cauză de înșelăciune.

Mai mult de atât, pe rolul instanțelor de judecată, la Judecătoria Câmpeni a fost acționat în instanță tot pentru înșelaciune.

Condamnat după ce i-a promis unei femei că îi va construi o casă de lemn

Lucian a fost judecat și condamnat după ce în 2021 i-a promis unei femei că îi va ridica o casă de lemn. Femeia din Timiș chiar i-a dat o sumă de bani, dar tânărul nu a început construcția casei.

”la data de 29 iulie 2021, a indus în eroare persoana vătămată, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase, acţiunea frauduloasă de amăgire constând în efectuarea construcţiei unei case, în scopul obţinerii pentru sine a unui folos material injust, suma de 16.600 lei, pricinuind o pagubă persoanei vătămate, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de înşelăciune”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa de înșelăciune a fost condamnat la 9 luni de închisoare. Dar acesta mai avea o pedeapsă din 2020, iar prin contopire a rezultat pedeapsa de 2 (doi) ani şi 5 (cinci) luni închisoare în regim de deţinere.

Momentan decizia nu a fost definitivă.

Trimis în judecată după o țeapă cu un apartament de vacanță

În paralel cu condamnarea din Lugoj, Lucian Alexandru a fost trimis în judecată pentru înșelăciune. Acesta a postat cel mai probabil pe internet că are o cameră de închiriat într-o pensiune din Costinești.

A fost contactat de o clientă care i-a și plătit 1000 de lei. Însă femeia nu a beneficiat de camera plătită.

S-a reținut în esenţă, că inculpatul prin inducerea în eroare a persoanei vătămate, respectiv sub pretextul că este administratorul unei unități de cazare din stațiunea Costinești, a pretins și primit suma de 1000 de lei, de la aceasta din urmă, cu titlu de avans, pentru rezervarea unei camere, au notat magistrații.

Dosarul a trecut în data de 5 februarie 2024, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Acesta va fi judecat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

De asemenea, un alt dosar de înșelăciune a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpeni.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax