Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Țepar prin metoda ”Îmbrățișarea”, din Hunedoara, prins în trafic în județul Alba

Publicat

politist, trafic rutier

Un bărbat din județul Hunedoara, care furase un telefon prin metoda ”Îmbrățișarea”, a fost prins în trafic în județul Alba. Era căutat de polițiștii din Târnăveni.

Potrivit IPJ Mureș, joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil, din buzunarul hainei.

Reclamantul a fost abordat de un bărbat necunoscut, care l-a îmbrăţişat, moment în care i-ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul hainei. Ulterior, acesta s-a urcat într-un autoturism și a plecat într-o direcție necunoscută.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au demarat ancheta, iar bărbatul suspectat de comiterea furtului a fost oprit în trafic, pe raza judeţului Alba, în timp ce se deplasa cu autoturismul în cauză.

Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din judeţul Hunedoara. Polițiștii au găsit asupra sa și telefonul furat.

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti mureşeni, acţiunea fiind derulată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Pentru a nu cădea victima unor astfel de infractori, poliţiştii recomandă:

Nu purtaţi portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor;

Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, gecilor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile şi cel mai des vizitate de către hoţi;

Atunci când staţi la rând nu vă înghesuiţişi nu permiteţi să fiţi înghesuit!

Dacă în aglomeraţie vă simţiţi înconjuraţi de persoane dubioase, căutaţi să vă îndepărtaţi!

Dacă aţi devenit victima unui hoţ de buzunare sau aţi fost martor la o asemenea faptă, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestuia, înălţime, trăsături ale feţei, semne particulare, vestimentaţie, particularităţi în vorbire sau comportament şi sesizaţi de îndată Poliţia!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax