Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Terapie prin artă la Spitalul din Alba Iulia. Șase zile de teatru, muzica, desen și un concert live pentru pacienți

Publicat

creative act enjoy

Zâmbete, alinarea suferinței și un moment de voie bună, asta vor să aducă membrii companiei Create.Act.Enjoy, pacinților internați la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, la sfârșitul lunii mai.

Momente artistice, teatru, muzică, desen, dar și un concert live în incinta spitalului vor fi ”armele” pe care artiștii asociației le vor folosi pentru a-și duce la bun sfărșit misiunea de terapie prin artă.

creative act enjoy

De mai bine de șase ani, actorii companiei din Cluj aduc o rază de bucurie pacienților internați în spitalele din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului Terapie prin Artă. Pentru prima dată, asociația își lărgește orizontul și aduce la nivel național evenimentul.

În perioada 20-26 mai, proiectul Terapie prin Artă ajunge la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Pentru a putea realiza toate activiățile pe care și le-au propus, membrii ONG-ului au lansat un apel către persoanele interesate să devină voluntari în cadrul proiectului din Alba Iulia. 

Timp de 6 zile, în saloanele și pe holurile spitalului din Alba Iulia vor avea loc mai multe activități de terapie prin artă: ateliere de terapie, bazate pe teatru, muzică, desen și pictură.

creative act enjoy

Ba mai mult va fi organizat și un concert de muzică live în incinta spitalului, iar dacă vremea va ține cu pacienții și organizatorii acesta va fi susținut în curtea unității medicale.

Sunt căutați oameni dinamici, prietenoși și cărora le place să-și dăruiască din timpul liber celor din jur, pentru a le readuce zâmbetul pe buze celor internați în spital.

De asemenea, voluntarii vor fi angrenați în activitatea ”Rude pentru o zi”, în care aceștia îi vor vizita pe pacienții spitalului care nu primesc vizite din partea rudelor sau a celor apropiați.

Cei interesați pentru a deveni voluntari în cadrul evenimentului pot afla mai multe informații de pe pagina de Facebook a ONG-ului Create.Act.Enjoy.

sursă foto: Create.Act.Enjoy

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax