Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Terapie prin teatru, improvizație și pantomimă, cu un actor francez, la Centrul de Recuperare de la Galda de Jos

Publicat


terapie

Terapie prin teatru, improvizație și pantomimă, de asta au avut parte beneficiarii Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane adulte cu dizabilități Galda de Jos.

Emoțiile și trăirile interioare pot fi exprimate cel mai bine prin artă. Cu ajutorul actorului francez Fabrice Dubusset, peste 40 de beneficiari de la Galda de Jos au pășit în lumea teatrului, alături de psihologi, terapeuți, asistenți sociali și infirmieri ai centrului.

Timp de două zile, aceștia au devenit actori și au putut să își transpună sentimentele prin mimică, gesturi, posturi corporale și improvizație.

În prima zi la activitate au participat 48 de beneficiari ai Centrului de la Galda, iar în ziua următoare activitățile au continuat cu 16 persoane.

Mai mult, după experiența teatrală, alături de Fabrice Dubusset, 16 beneficiari și-au exprimat dorința să continue activitățile. Următoarele întâlniri cu artistul Fabrice Dubusset au fost programate în data de 4 iulie, respectiv 5 iulie 2019, transmit reprezentanții DGASPC.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul interimar a aprobat 1,4 miliarde lei pentru administrațiile locale. Cât primesc primăriile din Alba. LISTA

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Guvernul interimar a aprobat în ședința de luni acordarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pe listă sunt și 49 de localități din județul Alba, care vor primi sume între 100.000 de lei și 10.700.000 lei. Cei mai mulți bani ajung la Primăria Alba Iulia. La nivel național, suma […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Ocna Mureș: O casă a luat foc

Publicat

O casă din Ocna Mureș a luat foc luni, în jurul orei 16.20. Potrivit ISU Alba, pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Aiud cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Groapa de gunoi de la Galda, rămâne nefuncțională. Consiliul Județean Alba, obligat să refacă licitația de la zero

Publicat

Procedura de licitație pentru atribuirea unui operator la groapa de gunoi de  la Galda de Jos se va relua de la zero.  Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins luni, 14 octombrie, ca nefondată, plângerea făcută de SC ECO SUD SRL, în contradictoriu cu Consiliul Județean Alba, SC ECO Bihor SRL și Polaris Mediu SRL, față […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb: Banii de autostrăzi se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Sorin Bumb a transmis într-un comunicat că banii de autostrăzi ai românilor se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc. „Ministrul demis al Transporturilor și totodată cel mai slab Ministru al Transporturilor din istoria României, Răzvan Cuc, a declarat duminică că a restructurat 35 de posturi de directori […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate