Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Terasele din Alba, luate la control de polițiști în weekend. Autoritățile au verificat dacă se respectă distanțarea socială

Publicat

Peste 360 de terase și 233 de mijloce de trasport au fost verificate în weekendul ce a trecut de polițiștii din Alba. 

Mai exact, vineri, sâmbătă și duminică, 365 de terase situate în zonele aglomerate din județ au fost luate la control de polițiștii din Alba. Alături de ei s-au aflat reprezentanți ai altor instituții.

Aceștia au verificat dacă patronii de terase și angajații respectă și pun în practică distanțarea socială în spații publice, dar și dacă respectă restul prevederilor emise de autorități.

În urma controalelor au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, din care 16 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii 55/2020, una pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a riscului, 4 pentru fapte de natură economică și 33 la Legea 61/1991 pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 15.100 lei.

De asemenea, au fost verificate 233 de mijloacele de transport, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Controalele au fost derulate, sub autoritatea Instituției Prefectului, de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax