Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teribilism la beție: Un tânăr din Sebeș trimis în judecată după ce a distrus o cameră video, montată pe un stâlp din oraș

Publicat

Un tânăr din Sebeș a fost trimis în judecată după ce a distrus o cameră video montată pe un stâlp de curent din oraș. Tânărul nu a precizat din ce motiv a distrus camera, doar că era beat și alături de mai mulți prieteni. 

În data de 14 februarie 2023, dosarul pentru distrugere a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Sebeș. Motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Pentru a distruge camera, tânărul a depus efort. A luat o bâtă de lemn, s-a urcat pe o scară și a început să lovească în repetate rânduri camera video. Apoi a smuls-o de pe stâlp și a aruncat-o pe jos.

Potrivit motivării instanței, ”în noaptea de 09/10.06.2021 inculpatul  se afla la barul situat pe str. Luncii din Sebeș, cu mai mulți prieteni, alături de care a consumat alcool.

În jurul orei 01:25, inculpatul a escaladat stâlpul de susținere a cablurilor electrice amplasat și a lovit cu un corp contondent camera de supraveghere aparținând Primăriei Sebeș, montată pe acel stâlp la o înălțime de aproximativ 5 metri. Acest aspect a rezultat în urma vizionării imaginilor surprinse de pe camera de supraveghere din zona respectivă”, se arată în motivarea instanței.

De asemenea când a fost audiat în calitate de inculpat, ”a recunoscut săvârșirea faptei, precizând că a comis fapta pe fondul consumului de alcool, moment în care s-a urcat cu o scară pe stâlpul respectiv, a luat o bucată de lemn, a spart camera, după care a smuls-o de pe stâlp și a aruncat-o pe jos, fără să își mai amintească ce s-a întâmplat cu camera respectivă.

Acest aspect a reieşit și din vizualizarea imaginilor video puse la dispoziție de persoana vătămată, respectiv cum inculpatul lovește cu o bâtă din lemn, în mod repetat, camera de supraveghere, în timp ce alte persoane asistă la comiterea acestei fapte.

Nu s-a reușit identificarea persoanelor care au asistat la comiterea faptei pentru a putea fi audiate în calitate de martori”, se mai arată în documentul citat.

Paguba comisă este de 4.641 lei reprezentând contravaloarea camerei de supraveghere, a componentelor necesare funcționării și valoarea manoperei de instalare.

Pentru fapta sa va fi judecat de magistrații Judecătoriei Sebeș.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax