Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Termen limită la USL Alba pentru stabilirea candidaților la parlamentare. Liberalii parafează listele în BPJ, la finalul săptămânii

Publicat

YouTube video

USL Alba mai are la dispoziție săptămâna aceasta pentru a stabili candidaturile pentru alegerile parlamentare. Acesta este termenul decis de la nivel central, iar, vineri, conducerea PNL Alba are programată ședința Biroului Electoral Județean, urmând ca sâmbătă să aibă loc Delegația Permanentă. Liberalii nu au dorit să facă încă publice numele candidaților la parlamentare, dar au asigurat că lista va fi comunicată la începutul săptămânii viitoare.

„Noi, liberalii avem colegiile pe care le știți: trei de deputați – colegiul Apuseni, colegiul Alba Iulia, colegiul Cugir – Zlatna și colegiul senatorial mare, respectiv cel care prinde cele trei colegii de deputați. Referitor la nominalizările de persoane, în foarte scurt timp le veți afla. Noi avem, la sfârșitul săptămânii, ședință de Birou Județean și Delegația Permanentă sâmbătă, în cadrul căreia vor fi consfințite candidaturile pe colegii”, a spus Gabriel Pleşa.

Reprezentanții PNL Alba au explicat că aceste candidaturi vor fi depuse în cadrul delegației și  discutate în ședința județeană de partid, iar delegația este forul decizional suprem, care dă girul privind respectiva candidatură. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este această săptămână.  Potrivit liberalilor, conservatorii vor avea 25 de colegii la nivel național, dar niciunul la nivelul județului Alba.

În Alba, PNL a obţinut trei colegii de deputat – pentru unul dintre acestea existând încă negocieri şi unul de senator, pentru care va candida liderul liberal judeţean, Teodor Atanasiu, au precizat surse politice.

PSD are două colegii de deputaţi şi unul de senator, care, cel mai probabil, va fi cedat candidatului UNPR Nicolae Dobra. Liderul social-democrat din Alba, Ioan Dîrzu este nominalizat pentru colegiul de deputat în zona Munţilor Apuseni, au menţionat aceleaşi surse.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Danciu Ionela

    vineri, 28.09.2012 at 14:45

    Ma numesc Danciu Ionela. ATITUDINEA ma caracterizeaza. Voi fi candidata INDEPENDENTA pentru Colegiul 4, al judetului Alba. Am certitudinea ca OAMENII municipiului Aiud si Ocna Mures isi vor aduce aminte ca urmatoarele proiecte de lege ( parte din ele) le-am pus in aplicare din strada, alaturi de cei simpli si umiliti , NU UMILI, ca mine:
    – Legea 239, indemnizatie individuala pentru multipleti
    – a trecut de Senat, proiectul pentru „ZIUA NATIUONALA A MULTIPLETILOR„, 4 Decembrie
    -dreptul la indemnizatie pentru al doilea copil nascut in perioada de 2 ani
    – sustinerea medicului Raed Arafat
    – dezbatere intensa pentru ca medicamentele bolnavilor de cancer sa fie aduse in spitale
    – acordarea grupei I de munca, pentru persoanele care o viata au muncit in aceste conditii EXTRAORDINAR DE GRELE, si care inca nu au finalitate in beneficiul lor
    Toate aceste cateva proiecte nu mi le poate lua nimeni. Mizez pe faptul ca , desi partidele politice vor „oferi„ sute de milioane de lei pentru a castiga functiile de senatori sau deputati, eu vin in fata OAMENILOR cu promisiunea ca : VOI FACE TOT CE-MI SAT IN PUTINTA ca problemele lor sa nu se opreasca intr-un sertar al unui imbuibat, care a uitat de cei pe care TREBUIA sa-i reprezinte. Ma gasiti pe buletinul de vot pentru Camera Deputatilor. CU RESPECT, mama TRIPLETELOR din Aiud, jud. Alba, care s-au nascut sa acorde drepturi tuturor copilasilor proveniti din sarcina multipla.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax