Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Termen-limită pentru renunţarea la calitatea de plătitor de TVA: 20 ianuarie

Publicat

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Alba reaminteşte contribuabililor că joi, 20 ianuarie  2011, expiră termenul până la care persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA – conform Art. 153 din Codul Fiscal – care, în cursul anului 2010, nu au depăşit plafonul de scutire de 35.000 euro calculat la cursul de schimb de la data aderării României la UE (3,3817 lei/euro, 119.000 lei), pot solicita organelor fiscale competente scoaterea din evidenţa persoanelor înregistrate în scopuri de TVA.

Contribuabilii interesaţi vor depune la organele fiscale competente certificatul de înregistrare în scopuri de TVA în original,  balanţa de verificare la 31 decembrie 2010, jurnalul de vânzări, după caz şi vor completa formularul Declaraţie de menţiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA în cazul persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax