Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Termenul de depunere a cererilor pentru autorizațiile de taxi s-a prelungit până la 15 noiembrie. Vezi documentele necesare

Publicat

Șoferii care doresc să obțină autorizația taxi își pot depune cererile de înscriere pentru participare la procedura de atribuire până la data de 15 noiembrie, ora 16.00. Anul acesta au fost puse la dispozție un număr de 238 de autorizații. Primăria Alba Iulia a prelungit data de depunere a cererilor pentru autorizațiile de taxi, de la 11 noiembrie la 15 noiembrie.

”Având în vedere Anunţul public cu privire la procedura de atribuire a autorizaţiilor taxi numărul 70441 din data de 09 septembrie 2013, comunicăm următoarele :

1.Data limită până la care pot fi depuse cererile de înscriere pentru participare la procedura de atribuire va fi : 15.11.2013, ora 16.00.

2.Data anunţării rezultatului atribuirii autorizaţiilor taxi va fi 20.11.2013

3.Data la care va fi demarată procedura de eliberare a autorizatiilor taxi va fi 21.11.2013” au tranmis reprezentanții primăriei.

Documentele care trebuie depuse pentru a obține autorizația sunt: cerere de participare la procedura de atribuire; declaraţia pe propria răspundere că deţine autorizaţie de transport valabilă; declaraţie pe proprie răspundere că deţine sau va deţine autovehicul de culoare albă şi că vehimea acestuia nu depăşeşte 5 ani de la data fabricaţiei; declaraţia pe propria răspundere că deţine sau va deţine, în termen de maximum 6 luni, autovehicule, pe tipuri, în proprietate sau în temeiul unui contract de leasing, cu precizarea criteriilor de departajare pe care le îndeplineşte fiecare pentru obţinerea punctajelor; scrisoare de garanţie în cuantum de 5% din valoarea cu care va fi achiziţionat fiecare autovehicul, pentru fiecare dintre acestea, în cazul în care transportatorul autorizat nu deţine autovehiculele necesare la data depunerii declaraţiei pe propria răspundere că deţine autorizaţie de transport valabilă.

Potrivit legii nr 38/2003, privind transpotul în regim de taxi și în regim de închiriere, modificată și completată prin legea nr.265/2007 art.16 al.2:

„Autorizația taxi, atribuită pentru executarea serviciului de transport persoane în regim de taxi, se prelungește la cerere o singură dată pentru o perioadă de 5 ani, numai dacă sunt îndeplinite condițiile privind procedura de atribuire a acesteia și dacă autoturismul respectiv nu depășește vechimea de 10 ani de la data fabricației.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax