Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Testare COVID-19 cu bilet de trimitere de la medicul de familie, inclusiv în zilele de weekend, la Spitalul din Alba Iulia

Publicat

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia a prelungit programul de testare pentru depistarea COVID-19, iar pacienţii care au bilet de trimitere de la medicul de familie se pot prezenta la punctul de testare din curtea unităţii medicale inclusiv în zilele de weekend, sâmbătă şi duminică, între orele 8:00 – 12:00. 

SJU Alba Iulia a decis prelungirea programului de testare, având în vedere creşterea numărului de cazuri şi pentru a veni în sprijinul pacienţilor, suspecţi de COVID-19, dar care nu reprezintă urgenţe medicale.

Reprezentanții spitalului au transmis că în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) se efectuează, în continuare şi în aceleaşi condiţii, testarea pentru depistarea COVID-19 fără bilet de trimitere de la medicul de familie (pacienţii care se prezintă aici reprezintă urgenţe medicale).

Testarea la punctul din curtea SJU Alba Iulia (Bulevardul Revoluţiei, nr. 23) este organizată separat faţă de testarea în UPU.

Astfel, pacienţii suspecţi, care au bilet de trimitere de la medicul de familie, se pot prezenta la punctul de triaj 2 (cabinet medical modular din curtea unitatii medicale) pentru recoltarea de probe.

Pacienţilor li se vor prelua date de contact, iar rezultatele le vor primi în aceeaşi zi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax