Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teste COVID-19 la cerere, în județul Alba. Cât costă și unde se pot face

Publicat

DSP Alba va efectua în laboratorul propriu începând de marți, 14 iulie 2020, teste RT-PCR la cerere, contra-cost, pentru depistarea COVID-19. Costul unui test este de 250 de lei.

Cei care doresc să-și facă un astfel de test se pot prezenta în intervalul orar 8.00 – 10.00 la cortul albastru amplasat în parcarea Policlinicii de pe strada Mușețelului nr 2, unde li se va face prelevarea probelor.

După prelevare, în baza unui deviz, se va plăti taxa aferentă prelucării testului la Casieria DSP Alba din clădirea administrativă situată pe B-dul Revoluției 1989 nr. 23 (în curtea Spitalului).

Rezultatul (buletinul de analiză) poate fi obținut prin e-mail, în cursul aceleiași zile, dar doar după ce se face dovada plății.

Menționăm că prioritatea la testare o reprezintă asigurarea diagnosticului pentru suspecți și grupele la risc, conform metodologiei naționale.

Informații despre testarea la cerere pot fi obținute și la numărul TEL VERDE al județului Alba – 0745/177795.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax