Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Testul de campanie” cu Dorin Nistor, candidatul-surpriză la Primăria Sebeş din partea PDL

Publicat

Emisiunea „Testul de campanie” l-a avut ca invitat pe candidatul din partea PDL la funcţia de primar al Sebeşului, Dorin Nistor. Acesta a răspuns „în forţă” întrebărilor adresate de jurnalistul Dan Lungu şi a mărturisit ce-l leagă de oraşul Sebeş şi ce aduce nou faţă de ceilalţi pretendenţi la conducerea administraţiei de aici.

Considerat „candidat-surpriză” la funcţia de primar al Sebeşului, Dorin Nistor (38 de ani) a dovedit că are argumente reale cu care se prezintă în lupta electorală. A declarat de ce se simte apropiat sufleteşte de oraş şi ce soluţii concrete vede ca realizabile pe plan local. A menţionat experienţa sa profesională în domeniul fiscal şi economic, dar şi al fondurilor europene şi şi-a motivat iniţiativa de implicare pentru dezvoltarea administrativă din Sebeş.

A vorbit şi despre contracandidaţii săi, amintind de activitatea acestora şi alternanţa la şefia administraţiei locale şi despre faptul că a aflat de la oamenii cu care a stat de vorbă că există nemulţumiri şi aşteptări. Astfel, a arătat în ce mod ar putea să rezolve problemele locuitorilor din Sebeş, oferind exemple. Stabilindu-şi obiective realiste, va analiza fiecare proiect în parte – atât cele de infrastructură, cât şi sociale – bazându-se pe munca de echipă. A amintit şi de proiecte rezervate pentru dezvoltarea localităţilor din apropiere: Răhău, Lancrăm, Petreşti.

„Îi vom reda Sebeşului farmecul de altădată”, a spus Dorin Nistor.

Vedeţi ce propune Dorin Nistor pentru Sebeş, în „Testul de campanie”:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. ion

    joi, 31.05.2012 at 21:32

    bravo domnule NISTOR!!!!!

  2. cristina lupu

    vineri, 01.06.2012 at 15:01

    Dorine suntem alaturi de tine!!!!!!

  3. sebesanul

    duminică, 03.06.2012 at 11:27

    Si cand vorbesti se vede ca minti domnul meu!

    • Valea Frumoasei

      duminică, 03.06.2012 at 16:05

      Sebesan, bine ca Dancila a condus orasul 7 ani si din toate promisiunile nu s-a ales nimic. Acum si daca mai promite ceva nu mai are cand sa faca, tre sa iasa la pensie. Nu vezi ca PSD are numai expirati in „echipa”? Uite pe cine au pus inspector general scolar… pe Sandea care are 62 de ani si mai are doi ani si iasa la pensie.Daca excluzi partidul sub care candideaza, pana la urma pe cine ai alege dintre un profesor de sport batran si un economist tanar?

      • cristina lupu

        marți, 05.06.2012 at 13:42

        aveti dreptate trebuie sa invinga tineretea,nu trebuie sa traim in trecut ci trebuie sa privim cu speranta de mai bine pentru viitor-oameni noi la vremuri noi;cat priveste „echipa USL” balbiala e si la nivel national-uite ministru nu e ministru
        veniti la vot si votati Dorin Nistor primar si echipa sa de consilieri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax