Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Testul de campanie”, cu Ion Dumitrel, candidat PDL la președinția CJ Alba şi Dorin Şerdean, candidat PP-DD la Primăria Alba Iulia

Publicat

Întrebările adresate de jurnalistul Dan Lungu şi-au găsit răspuns în această săptămână din partea candidatului PDL la Consiliul Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi a reprezentantului PP-DD care ţinteşte conducerea Primăriei Alba Iulia, Dorin Şerdean. Cei doi au dezvăluit ce i-a determinat să intre în lupta electorală, tranşată în 10 iunie şi ce pot oferi cetăţenilor din judeţ şi municipiu.

Ion Dumitrel – preşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi candidat din partea PDL pentru această funcţie la alegerile din 10 iunie – a motivat de ce a ales să intre în lupta electorală pentru câştigarea unui nou mandat. A reamintit realizările sale din funcţia de conducere a administraţiei judeţene, cu referire la infrastructură, drumuri judeţene (câţi kilometri au fost asfaltaţi din 2005 – comparativ cu perioada anterioară), ce-şi propune pentru mandatul viitor (zonele care vor fi asfaltate în judeţ) ori ce a reuşit să aducă nou, să schimbe la nivelul forului judeţean, cu referire la eliminarea politicului din administraţie şi amenajarea unor căi de acces pentru dezvoltarea unor puncte economice sau turistice.

A răspuns şi criticilor făcute publice de opozanţii politici şi a dat detalii despre strategia de dezvoltare a judeţului şi atragerea fondurilor europene. De asemenea, s-a referit concret la proiectele implementate în domeniul evenimentelor şi instituţiilor de cultură. A preferat să nu facă promisiuni electorale, ci să descrie realist, din punctul său de vedere, cum ar putea fi realizate unele idei, ca de exemplu crearea unui teatru la Alba Iulia.

Nu în ultimul rând, Ion Dumitrel s-a referit la oportunităţi de investiţii în judeţ, inclusiv în zona Munţilor Apuseni.

Dorin Şerdean este candidat din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu pentru funcţia de primar al Alba Iuliei. Un om politic nou, aşa cum se autocaracterizează, Dorin Şerdean (42 de ani) explică avantajele reprezentării unui partid în care „se poate începe de la zero” şi dă detalii despre echipa cu care se prezintă în faţa oamenilor.

În opinia candidatului, cea mai importantă idee din seria de promisiuni este necesitatea creării locurilor de muncă şi dezvoltarea unei zone cosmopolitane. Dorin Şerdean a oferit şi exemple concrete de idei de investiţii locale care ar putea aduce venituri la buget şi asigura evoluţia oraşului.

Vizionaţi emisiunile „Testul de campanie”, cu Ion Dumitrel şi Dorin Şerdean:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax