Connect with us
Publicitate

Uncategorized

VIDEO TESTUL de SINCERITATE pe Alba24: Călin Potor și Ioan Dîrzu (PSD) vorbesc despre problemele de care s-au plâns albaiulienii în campanie

Publicat

potor si darzu „Testul de Sinceritate” i-a adus din nou în redacția Alba24 pe liderii PSD Alba, candidații la Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean, Călin Potor și Ioan Dîrzu. Cei doi au vorbit despre campania care se apropie de final, despre întâlnirea cu cetățenii și problemele pe care le-au descoperit în această perioadă.

Călin Potor a dorit să precizeze că una dintre problemele cu care se confruntă Alba Iulia este lipsa locurilor de muncă, iar, potrivit lui, vina este a primarului, pentru că el este „principalul artizan al scăderii locurilor de muncă și al faptului că Alba Iulia este neatractivă pentru investitori”.

Ioan Dîrzu a spus că aceeași problemă o regăsește în tot județul.

Deputatul a precizat că există orașe care au fost deschise către investitori și acolo problema șomajului a fost rezolvată, însă există localități în care Consiliul Județean nu s-a implicat și în care nu sunt locuri de muncă.

Cei doi deputați PSD au mai vorbit și despre lipsa parcurilor industriale, infrastructurii și lipsa unui mecanism de a sprijini micii interprinzători prin oferirea de consultanță pentru atragerea de fonduri europene.

Alte probleme și soluții pe care le-au identificat Ioan Dîrzu și Călin Potor le puteți vedea în „Testul de Sinceritate”, exclusiv pe Alba24.ro:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax