Connect with us
Publicitate

Uncategorized

TESTUL DE SINCERITATE cu managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă și directorul DSP, Horea Timiș. Puneți-le întrebări până vineri la ora 10.00

Publicat

Ediția din acecastă săptămână a talkshow-ului „Testul de sinceritate” îi aduce în fața dumneavoastră pe cei care conduc cele mai importante instituții din domeniul sănătății din județul Alba. Este vorba despre managerul Spitalului Județean de Urgență Alba, Nicoleta Coșarcă și directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, Horea Timiș.

Sub moderarea jurnalistului Dan Lungu, cei doi directori vor vorbi despre „situația sănătății”  în județul Alba. Controale sanitare, efectuate de inspectorii DSP la diverse societăți din județ, care pun în pericol sănătatea publică, servicii medicale, profesionalism, medicamente și alte aspecte din Spitalul Județean Alba.

Dacă aveți curiozități, nemulțumiri, mesaje, plângeri sau pur și simplu dacă aveți ceva de spus despre sănătatea din Alba, vă învităm să le adresați întrebări invitaților noștri, Nicoleta Coșarcă și Horea Timiș, până vineri, la ora 10.00. Puteți transmite întrebări postând comentarii la acest articol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pacientul român

    joi, 06.06.2013 at 19:56

    pentru dl Timis:
    Care este rezutatul anchetei „ hartie igienica în parizer” care a fost sesizata la un procesator local
    De ce DSP Alba nu publică trimestrial rapoarte despre starea sanatatii populatiei, incidenta bolilor, cazurile de decese suspecte din spitalele judetului.
    Pentru d-na manager:
    de ce pacienții sunt trimisi la farmacii sa cumpere medicamente și materiale chirurgicale, antibiotice, etc pe motiv ca secțiile nu au buget pentru ele

    de ce pacienții sunt trimisi din spital de medici la cabinetele private ale acestora?

  2. alexandru

    vineri, 07.06.2013 at 08:59

    Buna ziua.am o intrebare legata de locatia policlinicii de pe strada musetelulului.este vorba despre o cladire cu holuri inguste, supragalomerata.avem bani sa construim biserici in curtea spitalului, desi la 100 de metri mai sunt doua biserici,avem bani pt salarii uriase in administrativ, dar nu gasim resurse pt o cladire corespunzatoare in care se amenajam o policlinica.totusi vorbim de cea mai aglomreata si uzitata locatie a spitalului judetean alba.cum se poate rezolva aceasta problema?
    a doua intrebare ar fi legata de conflictul de interese al medicilor angajati in spitalul judetean alba.acestia practica o concurenta neloiala,trimitand pacientii la cabinetele si clinicicle lor private.situatia este dramatica la ginecologie, urologie,oftalmologie.gravidele isi platesc toate consultatiile la privat, desi li se asigura prinlege tratament gratuit.in mediul privat nu este permisa concurenta nelioala, angajatii sunt pusi sa semneze contracte prin care se angajeaza sa fie fideli companiei. de ce nu se poate face si la stat acest lucru?
    3. de ce exisata medici pensionari si nu angajati in locul lor medici tineri ?
    4.nu vi se pare ca personalul tesa este supradimensionat la spitalul judetean?
    va multumesc.

  3. Cristina T

    vineri, 07.06.2013 at 09:25

    De ce nu se poate implementa un serviciu „de permanenta” al medicilor de familie din judet, care sa preia toate acele cazuri minore (febra, varsaturi, migrene, dureri stomatologice etc)?
    Din cate am auzit in Cluj s-ar fi implementat un astfel de sistem si functionalitatea lui, a redus cu mult aglomerarea camerei UPU cu toate acele cazuri care pot fi rezolvate de catre medicii de familie!La cati medici de familie sunt in Alba( spre exemplu) nu cred ca ar fi o nenorocire daca le-ar veni randul 1data/luna!!!
    Multi pacienti se prezinta la UPU invocand motive de genul : Medicul de familie e dupa amiaza/dimineata, nu m-am dus ca-mi trebuie programare,sau pur si simplu nu am vrut!
    Programul de permanenta al medicilor sa fie afisat in toate centrele, cabinetele medicale in asa fel incat pacientul sa stie unde sa se duca 24/24.

  4. coleg

    vineri, 07.06.2013 at 11:07

    pt. dl. Timis Despre analizele apei potabile de la Ocna Mures ce ne poate spune? Cum de nu a fost schimbat din functie, avand in vedere ca l-a numit director PDL-ul?

  5. daian

    vineri, 07.06.2013 at 11:53

    de ce in unele localitati(daia romana) medicul de familie nu primeste pacienti pentru consultatii (si nu numai) decat cu programare telefonica?? adica nu pot apela in caz de urgenta decat daca sunt programat telefonic!!! e corect?? se stie de asemenea situatii? rog sa se ia masuri!! multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax