Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TESTUL DE SINCERITATE cu noii deputați Cornel Comșa (PP-DD) și Dan Simedru (USL). Vezi cum ne va afecta regionalizarea României

Publicat

YouTube video

Prima ediție a Testului de Sinceritate de după alegerile parlamentare i-a avut ca invitați pe doi dintre noii parlamentari de Alba, unul de la putere, iar celălalt aflat, oarecum, în opoziție. Dan Simedru (USL) și Cornel Comșa (PP-DD) au răspuns întrebărilor puse de Dan Lungu, moderatorul emisiunii. Și, pentru că în timpul campaniei electorale s-au transmis populației o grămadă de promisiuni, ca să le intre la sufletul românilor, cei doi au fost invitați să spună, din nou, care dintre promisiunile pe le-au făcut înainte de alegeri vor fi considerate priorități pentru perioada imediat următoare.

Astfel, deputatul Simedru vrea să mute o parte dintr-o secție a Spitalului Județean la Zlatna, să racordeze Cugirul la autostrada Orăștie-Sibiu, să rezolve problema grupelor speciale de muncă și să încerce ca în cazul unei regionalizări, capitala acesteia să rămână la Alba Iulia. Cornel Comșa vrea să sprijine redeschiderea spitalelor de la Ocna Mureș și Baia de Arieș și vrea să înființeze un consiliu al comunelor prin care acestea să poată să se dezvolte administrativ și economic.

Regionalizarea a fost cel mai  fierbinte punct al discuțiilor, mai ales că în perspectiva reorganizării administrativ-teritoriale a României, județul Alba va fi, din plin, afectat de desființarea sau mutarea unor instituții din județ.

Dacă toate aceste subiecte vi se par interesante puteți viziona, mai jos, „Testul de Sinceritate” cu Dan Lungu – cea mai urmărită și apreciată emisiune talk-show din județul Alba. Exclusiv pe Alba24.ro.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gainar

    miercuri, 19.12.2012 at 21:20

    Incepe sa-mi placa Alba24, a inceput sa fie plin de umor, ca vad ca cea mai reusita gluma ii ca-l suspectati pe Sañedru, ca ar fii sincer! Buna gluma, demna de Catavencu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax