Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO TALKSHOW: „Testul de sinceritate” cu senatorul Alexandru Pereş. Vezi de ce se teme PDL în campania pentru parlamentare

Publicat

YouTube video

Senatorul PDL de Alba, Alexandru Pereş, secretarul general al organizaţiei judeţene a făcut precizări la „Testul de sinceritate” Alba24 despre campania partidului la parlamentare sub cupola Alianţa România Dreaptă (ARD), cu moto-ul „Calea Dreaptă”.

A explicat cum au fost selectaţi candidaţii din Alba şi de ce nu se regăseşte „partea feminină” pe lista acestora. A recunoscut şi că există un handicap puternic, la începutul campaniei, având în vedere că USL este lansat de circa un an jumătate cu acest nume, iar ARD este promovat doar de două luni.

De asemenea, a vorbit cu sinceritate despre cum s-a luat decizia de a continua activitatea cu parlamentarii în funcţie, cum este cazul lui Clement Negruţ şi Corneliu Olar şi relaţia de colaborare între deputaţi şi primari. A recunoscut şi meritele oamenilor noi pe scena politică, cum este cazul lui Dorin Nistor, care în opinia sa a dovedit rezultate bune şi în campania alegerilor locale sau al lui Ionuţ Fulea, care a „crescut împreună cu PDL”. A dat detalii şi de ce a fost ales Sorin Bumb în detrimentul Oanei Badea, pentru colegiul de deputaţi de la Aiud – Ocna Mureş.

Urmăriţi dezvăluirile din interiorul ARD la nivel judeţean făcute de senatorul Alexandru Pereş la „Testul de sinceritate”, moderat de jurnalistul Dan Lungu:

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax