Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

TESTUL de SINCERITATE iese din Alba Iulia și pune lupa pe problemele județului: Mihai Horațiu Josan ne spune ce e nou în „ograda” Aiudului

Publicat

YouTube video

„Testul de Sinceritate”, talk-show-ul moderat de jurnalistul Dan Lungu și difuzat de Alba24, părăsește granițele orașului și își propune să își focuseze subiectele pe problemele județului. În platoul emisiunii vor veni pe rând primarii din Alba de la care vom afla „sincer” ce se mai întâmplă în ograda administrațiilor locale. Primul primar care a dat „Testul de Sinceritate” a fost edilul Aiudului, Mihai Horațiu Josan.

„Toți avem nevoie de un test de sinceritate din când în când”, recunoaște primarul Aiudului care promite să vorbească la fel de sincer și despre problemele comunității pe care o conduce. Unul dintre primarii liberali „cu vechime” în Alba, Josan nu se consideră un baron local, ci crede că motivul pentru care a fost reales în fruntea administrației locale este tocmai sinceritatea de care a adat dovadă de fiecare dată, în tranșarea problemelor orașului: „Doresc de fiecare dată să mă pot uita în ochii aiudenilor”.

Josan a vorbit despre platforma Mealurgica Aiud și despre șansele reduse de redresare ale companiei aflate în prezent în faliment, Autostrada Sebeș-Turda, care va însemna revigorarea traficului rutier greu care tranzitează în acest moment orașul și un punct în plus pentru municipiu, în atragerea de investitori. Primarul a vorbit și despre facilitățile pe care le oferă administrația investitorilor interesați să dezvolte afaceri în Aiud.

„Nu o să asfaltez niciodată o stradă, dacă nu există toate utilitățile”, a declarat Josan, care povestit la „Testul de Sinceritate” despre investițiile în infrastructură rutieră pe care le va demara în perioada următoare.

Josan este unul dintre primarii care, în decursul timpului, s-a aflat „în contre” cu reprezentanții Consiliului Județean: „‘Nu se poate ca Aiudul, de fiecare dată, și vorbesc de proiecte, să primească finanțare zero. Nu mi se pare normal deoarece la bugetul județului participă și aiudenii, ca și toți ceilalți”. Acesta recunoaște însă că, recent, a reușit să ajungă la un numitor comun cu administrația județeană.

Despre toate acestea și multe alte probleme și proiecte ale administrației locale din Aiud aflați vizionând „Testul de Sinceritate”:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    miercuri, 29.05.2013 at 06:31

    Apreciez hotararea primarului de a nu asfalta un drum pana nu are utilitatile instalate dar,….. NOI CAT SA MAI CIRCULAM PE DRUMURI SI TROTUARE SPARTE? Cat mai putem suporta degradarea orasului? Nu e o joaca cinica cu calitatea vietii noastre?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax