Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Testul de Sinceritate: Redactorul șef al EVZ a vorbit la Alba24 despre jurnalism, politică și referendumul pentru mineritul din Apuseni

Publicat

YouTube video

Redactorul șef al ziarului Evenimentul Zilei s-a aflat recent în trecere prin Alba Iulia, iar unul din locurile în care a ajuns a fost la „Testul de Sinceritate”, talk-show-ul moderat de jurnalistul Dan Lungu. Vlad Macovei, o voce acreditată în mass-media din România, a vorbit despre cum a afectat criza această meserie, dar și care a fost evoluția jurnalismului în ultimii ani, în contextul dezvoltării mediului online.

Omul de presă și-a exprimat punctul de vedere vizavi de campania electorală aflată în plină desfășurare care pregătește alegerile parlamentare din acest an, dar și despre referendumul ce va avea loc la Alba, privind repornirea mineritului în Munții Apuseni și a exploatării aurului de la Roșia Montană.

Vizionați integral declarațiile redactorului șef al Evenimentul Zilei la „Testul de Sinceritate” de pe Alba24.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Anda

    luni, 03.12.2012 at 19:01

    aveti dreptate, domnule Macovei. Mineritul este o oportunitate si cum altii au stiut sa profite de ea, am fi fraieri daca noi n-am proceda la fel. referendumul este poate un pas inainte spre calea profitarii de o oportunitate, care ne poate aduce mari beneficii in economia nationala

  2. Calin

    marți, 04.12.2012 at 12:02

    Referendumul acesta este sansa motilor de a-si decide viitorul, de prea mult timp autoritatile i-au ignorat si nu i-au lasat sa profite de oportunitatea repornirii mineritului, insa acest referendum le va face vocea auzita!

  3. Cetateanul

    marți, 04.12.2012 at 16:19

    Sa fie doar 2-3 editoriale scrise bine 😉 ilustrate, gen editorialele din Italia unde se ascunde total tot ce se intampla? Alea lui Baselu sa ramana doar? 😉 Sa fie conduse de Anda si Calin care aproba la toate editorialele furtul de aur? Clar persoanele sunt platite pentru a face asta. Sper administratorul sitului sa nu mai aprobe astfel de comentarii marsave. Domnule Macovei exploatarea de aur se face dp vremea romanilor si dumneavoastra zice-ti ca posibil sa nu fie aur.? Aur este Cupru este. Ce acoperire straina? Asa se numeste mai nou furtul? Publicitatea online nu da roade domle? Crede-ti ca aceasta avalansa de publicitate pro mineritului din mediul virtual nu a reusit sa manipuleze destule persoane? E clar ca toti vrem exploatarea, locuri de munca si mai stiu eu ce lucruri frumoase din partea dansilor si am constientizat pe deplin ca pericolele au fost cu mult reduse, insa un om sanatos la cap nu poate sa dea 90% din valoarea tarii si sa ramana cu maruntis. Ca si locuitor la poalele muntiilor Apuseni fara un loc de munca stabil o sa votez clar NU mineritului. Prefer un rau mai mic decat un viitor cat se poate de sumbru pentru copii nostri.

    • Anda

      marți, 04.12.2012 at 18:45

      vrei sa insinuezi ca eu n-am dreptul sa-mi spun parerea doar pentru ca nu e in acord cu opinia ta? nu vad unde as fi scris eu ca accept vreun furt de aur, mai ales ca nu e cazul in acest proiect! Viitorul copiilor o sa stea tot sub semnul disperarii, pentru ca vrei ca motii sa continue sa traiasca doar cu 6 lei pe zi, desi au sansa sa traiasca mult mai bine? nu cred ca prichindeii nostri isi doresc o astfel de copilarie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax