Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Testul la Română al unui puşti de clasa a VII-a, viral pe internet. Ideea elevului notată cu 1 de profesoară, dar „gustată” de mii de internauţi

Publicat

lucrare romana Cu siguranţă toţi am trecut măcar o dată prin „febra” unei lucrări de control în clasa a VII-a. Ne gândeam ce să scriem, cu ce să începem, trăgeam cu ochiul la colegul de bancă ca să copiem, iar în final ca să nu dăm o foaie albă „iscăleam” ceva. În situaţia asta s-a aflat şi Andrei, un elev de clasa a VII-a care a trebuit să scrie o compunere pornind de la propoziţia „Calul intră în pădure”, iar în cel puţin o pagină trebuie să îşi pună imaginaţia în „practică”.

Din lipsă de inspiraţie sau poate că a dorit să vadă cu cât îi este notată creativitatea, elevul şi-a continuat compunerea cu o simplă interjecţie „tâgâdâm”. Cu siguranţă nu s-a gândit nicio clipă cât de cunoscută o să ajungă „opera” lui în mediul online.

Săptămâna trecută, un elev de clasa a VII-a şi-a „impresionat” profesoara de Limba Română într-un mod mai special. La un test la Română, unde trebuia să scrie o compunere pornind de la propoziţia „Calul intră în pădure”, imaginaţia i s-a blocat. Singurul cuvânt care i-a trecut prin minte a fost „tâgâdâm”.

Se pare că drumul prin pădure a fost destul de lung, pentru că în mai mult de jumătate de pagină, a repetat interjecţia, care redă galopul calului prin pădure. La un moment dat şi elevul a fost „obosit” de atâta galopat şi s-a oprit din scris acest cuvânt. A continuat compunerea cu semne de punctuaţie, respectiv puncte de suspensie şi semnul „idem”.

Şi-a încheiat testul într-un mod cât se poate de simplu, „calul iese din pădure”. Profesoara i-a notat lucrarea cu nota 1, iar de săptămâna trecută a ajuns virală pe internet, şi distribuită de mii de utilizatori de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mdda

    luni, 13.10.2014 at 16:22

    Putea profa de romana sa zica in test despre ce sa faca compunerea . Baiatul creativ , ii plac animalele si natura le-a combinat si a iesit compunerea de o pagina. Deci compunerea si-a atins telu exact cum a zis profa in test.

  2. bravo baiatului

    luni, 13.10.2014 at 21:30

    Eu i-as fi dat 10 si pentru curaj dar si pentru lunga lui plimbare. E o compunere scrisa corect si din punct de vedere gramatical.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax