Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teza de doctorat a ministrului Lucian Bode, reanalizată de UBB, după o nouă anchetă a jurnalistei Emilia Șercan

Publicat

Teza de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, va fi reanalizată de Comisia de etică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, după ce Emilia Șercan a publicat, joi, o analiză în care scrie că ministrul a plagiat cel puțin 18,5% din teză, nu doar 2,95%, cât a stabilit inițial instituția. 

Declarația a fost făcută de rectorul UBB, Daniel David, pentru Edupedu.

Întrebat, joi dimineață, dacă acest lucru se va întâmpla, având în vedere analiza făcută separat de Emilia Șercan și publicată de Pressone.ro, rectorul UBB, Daniel David, a declarat:

“Da, sigur. Așa cum am spus în declarația noastră, dacă apar suspiciuni noi ele vor fi analizate de Comisia de Etică. Au apărut suspiciuni noi în spațiul public, comisia de etică probabil se va autosesiza. Dacă nu se va autosesiza, o să cer eu să analizeze. Dar cred că se vor autosesiza, așa cum am spus.”

”Lucian Bode a introdus în arsenalul metodelor de fraudă folosite în România plagiatul prin traducere: a tradus cuvânt cu cuvânt din engleză pagini întregi din autori pe care nu i-a citat nici în notele de subsol, nici în bibliografie; în câteva situații a plagiat până și notele de subsol incluse în unele dintre articolele neatribuite și plagiate prin traducere”, scrie Emilia Șercan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. gelu stoian

    joi, 24.11.2022 at 11:13

    Musiu BODE , Bietul de EL, nu-i VINOVAT : el doar I-a IMITAT, ca MAIMUTA,pe FOSTUL Ministru al Invatamantului, Campeanu si CHIAR pe SEFUL sau, Generalul N. Ciuca, care au PLAGIAT si EI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. gelu stoian

    joi, 24.11.2022 at 11:28

    P.s : Primul ” Model ” al Tovarasului MinisTRUT al MAI BODE, este de fapt, ex-PREMIERUL Romaniei , Victoras PONTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. pilu

    joi, 24.11.2022 at 12:16

    Toţi proştii care au ajuns prin funcţii mari au pus pe alţii să le facă câte un doctorat, crezând că lumea îi preţuieşte mai mult. Păi cum să preţuieşti furtul, care este încetăţenit în răndul măhărilor. Dacă ai plecat de la putere şi nu ai furat nimic, se spune că ai fost prost. Dar ei demonstrează că nu au fost proşti, cu toate că prin ceea ce fac demonstreză pregnant că sunt foarte proşti.

  4. un oarecare

    joi, 24.11.2022 at 13:17

    Coordonatorul tezei “doctorului” Bode este prof Ivan, care acum este rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazu. Cam stânjenitor nu??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate