Actualitate
„Tezaurul gastronomiei românești/Borșuri și ciorbe”, cartea de rețete a lui Mihai Tatulici, lansată miercuri la Alba Iulia

„Tezaurul gastronomiei româneşti – borşuri şi ciorbe” cuprinde totalitatea reţetelor create în spaţiul României Mari de la începuturi şi până astăzi.
Potrivit promotorilor acestui album, lucrarea conţine 184 de reţete de bază şi 424 de variante ale acestora.
Lucrarea va fi prezentată de:
· prof. univ. dr. Ioan Bocşa – Conservatorul ,,Gheorghe Dima” din Cluj Napoca
· prof. univ. dr. Radu Munteanu
· dr. Gabriel Tiberiu Rustoiu – managerul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia
· Av. Dr. Mihai Baco, decanul Baroului Alba.
După lansare, autorul va semna autografe celor care își vor achiziționa cartea.
Urmăriți Alba24.ro și pe Google News