Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scorpions concertează la Cluj-Napoca. Invitaţi speciali la inaugurarea „Cluj Arena”

Publicat

Pentru a doua oară în acest an în România, legendarii interpreţi ai trupei Scorpions vor concerta în luna octombrie la Cluj-Napoca. Artiştii vor fi invitaţii speciali ai evenimentului de inaugurare a Stadionului „Cluj Arena”.

Concertul celor de la Scorpions va avea loc în 8 octombrie, cel mai probabil la ora 20.00. Mai multe detalii despre preţul biletelor şi programul exact al evenimentului va fi comunicat luni de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.

Pentru inaugurarea noului stadion „Cluj Arena”, organizatorii au pregătit două zile de concerte, în 8 şi 9 octombrie, iar administraţia locală se află în discuţii şi cu cei de la Guns’N’Roses şi U2.

Scorpions se află în acest an în turneul de adio al formaţiei. Concertul de la Cluj vine după cel din 30 septembrie din Doneţk, din Ucraina, iar după evenimentul de inaugurare al stadionului din Cluj germanii au un concert programat doar în 4 noiembrie, în Geneva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax