Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

The Voices of Business Awards, ediția a II-a, revine în 18 mai la Alba Iulia (P)

Publicat

Echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards la Alba. Evenimentul va avea loc în 18 mai, la Allegria Events din Alba Iulia, începând cu ora 18.00.

Partenerii ai galei sunt: DP World, Grupul IRUM – Maviprod, DAW Bența România, E.ON Energie Romania, Transavia și Valserv. 

În 18 mai, la Allegria Events, echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards Alba, un eveniment de promovare a liderilor de business din Transilvania & Banat.

Prima ediție a fost difuzată de Alba24.ro în calitate de partener media și poate fi urmărită aici.

Lideri de companii din județul Alba, atât afaceri consacrate, cât și business-uri tinere din toate domeniile, vor participa la Gala The Voices of Business Awards, alături de reprezentanți ai administrației publice locale și județene.

Consecvenți în a aduce la fiecare ediție elemente de noutate, performerii anului 2023 au fost selectați pe baza unor indicatori economici relevanți, respectiv am ținut cont de indicatori de perspectivă: reziliență, inovare, sustenabilitate, într-o Uniune Europeană care pune din ce în ce mai mult accentul pe dezvoltarea durabilă, inclusiv în domeniul afacerilor.

Prin organizarea a doua oară a Galei The Voices of Business Awards Alba, suntem consecvenți în demersul nostru de a celebra performanța, viziunea, colaborarea, responsabilitatea și anduranța în afacerile private și publice din acest județ.

Prin acest eveniment ne propunem să evidențiem, să promovăm și să conectăm cele mai dinamice și performante companii din Alba.

Totodată, valorificăm experiența editorială de peste 12 ani și pe cea de organizatori de evenimente de business de ținută și nișate (Conferința Parcurilor Industriale, seria de gale The Voices of Business Awards 2022, Conferințele TB – Energie și Harta investiițiilor publice de succes etc.)”, subliniază Aurelian Grama, fondatorul revistei Transilvania Business.

Evenimentul va cuprinde gala de premiere propriu-zisă, prezentări interesante ale partenerilor noștri premium – DP World, Grupul IRUM – Maviprod, DAW Bența România, E.ON Energie Romania, Transavia și Valserv, precum și o sesiune interactivă de networking.

Taxa de participare la eveniment este de 1.000 lei + TVA/1 persoană sau 1.500 lei + TVA/2 persoane. Mai multe detalii vă pot fi oferite de managerul de proiect Nicolae Pop (0740-115.167, nicu.pop@transilvaniabusiness.ro)

Despre The Voices of Business Awards

Galele The Voices of Business Awards au fost gândite ca un think tank itinerant. Prima gală din 2023 a The Voices of Business Awards a avut loc la Brașov, în 23 martie, iar cea de-a doua la Sibiu, în 6 aprilie.

Până în vară vom mai organiza evenimente din seria The Voices of Business Awards la Cluj – 8 iunie, în Mureș – 20 iunie și în Arad – 13 iulie.

În toamnă vor fi organizate galele din Timiș – 21 septembrie, Bistrița-Năsăud – 5 octombrie și Bihor – 19 octombrie.

Despre revista Transilvania Business

Lansată în urmă cu aproape 13 ani, revista Transilvania Business este cea mai amplă publicație dedicată promovării afacerilor regionale, antreprenorilor, companiilor și evenimentelor de business, care integrează conținut național.

Cu un tiraj de 6.000 de exemplare/ediție, avem distribuție națională prin rețeaua BURDA, Inmedio & rețele zonale, distribuție specială– la evenimente de business, târguri, conferințe, respectiv distribuție targetată: 2.500 exemplare/ediție (top management companii & instituții).

Atât prin ediția print, cât și prin portalul online, echipa Transilvania Business vă aduce noutăți și articole din business și mediul economic, în rubrici dedicate din domenii precum Agricultură, Auto, Energie, Industrie, Sănătate, Real Estate, IT&C ș.a.

Echipa revistei Transilvania Business

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax