Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Theodora Golf Club din Alba a obținut distincția Best Golf Hotel din partea International Hospitality Awards

Publicat

Theodora Golf Club din Alba a obținut distincția Best Golf Hotel din partea International Hospitality Awards, în cadrul unei gale desfășurate sâmbătă la Kiev.

”Suntem mândri și onorați sa primim această distincție la International Hospitality Awards 2021 care plasează Theodora Golf Club pe harta celor mai dorite destinații de golf!” au trasmis reprezentanții clubului, pe contul de Facebook.

HOSPITALITY AWARDS® este un premiu internațional în industria ospitalității lansat pentru prima dată în 2011 de compania HOTELIERO pentru a recunoaște, recompensa și celebra excelența pe piața ospitalității.

golf

Theodora Golf Club este cel mai mare resort și club de golf din România și se află la Ciugud, pe Malul Mureșului.

Clubul poziționează România pe harta internațională a golfului, iar principala atracție a complexului este terenul de golf, cu o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din țara noastră.

Theodora Golf Club este situat la maxim 10 minute cu mașina față de Alba Iulia, fiind totodată o destinație de interes pentru turiștii străini, distanța față de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind între 1 și 2 ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax