Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Theodora Golf Club, la World Golf Awards – competiția celor mai bune terenuri de golf din lume

Publicat

Theodora Golf Club s-a clasat încă de la deschidere în topul celor mai moderne reasorturi de acest timp din țară, iar acum vrea să fie în top și pe plan internațional. Terenul de golf din județul Alba se află pe o listă scurtă a celor mai bune terenuri de pe mapamond și este nominalizat  la prestigioasa competiție de profil, World Golf Awards, la două categorii: „Cel mai bun club din lume” și „Cel mai bun teren de golf nou din lume”.

Voturile în cadrul competiției sunt oferite de profesioniști din industrie și turism, dar și de pasionați și jucători de golf.

„Theodora Golf Club este primul teren profesionist, cu 18 găuri, din România, iar unicitatea lui este dată de existența celui mai lung traseu din Europa par 6- 735. Aflat în inima legendarei Transilvania, Theodora Golf Club își întâmpină clienții cu facilități și servicii excepționale, într-un cadru relaxant și primitor”, se arată în descrierea complexului.

created by dji camera

La categoria „Cel mai bun club din lume”, Theodora Golf Club concurează nu 9 cluburi din Scoția, Africa, Rusia, Coreea, Estonia, SUA, Malaesia, China, Anglia și Noua Zeelandă.

Pentru „Cel mai bun teren de golf nou din lume” există, pe lângă terenul din Alba, încă trei nominalizări, din Rusia, Irlanda și Maurițius.

Votul a început în 7 februarie 2018 și se încheie pe 20 septembrie 2018. Cei care votează sunt profesioniști din industria turismului cu golf, pasionați de acest sport, jucători de golf, dar și persoane din afara acestui domeniu care pot să-și aleagă favoritul online.

Clubul din județul Alba poate fi votat accesând linkul: World Golf Awards 2018

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 3 noiembrie, în cadrul unei ceremonii organizate în La Manga Club, Spania.

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, s-a deschis oficial în 15 octombrie 2017, în localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba. Cu o investiție de 15 milioane de euro, noul resort cuprinde cel mai mare teren de golf din România, dar și o serie de facilități de cazare și relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Terenul de golf are o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din România. Proiectul din localitatea Teleac își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf are cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax