Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Thermomix, ajutorul de încredere în bucătăria ta. Preparate variate și sănătoase, gătite simplu și rapid (P)

Publicat

Vrei să gătești preparate sănătoase și gustoase, să ai acces la rețete noi și să-ți mai rămână și timp liber pentru familie? De acum poți avea un ajutor de încredere în bucătărie.

De ce Thermomix?

  • Gătești simplu și rapid
  • Te bucuri de rețete variate și sănătoase
  • Ești masterchef la tine acasă
  • Câștigi spațiu în bucătărie
  • Ai timp pentru tine și familia ta
  • Economisești energie și bani

Sună bine, nu?

Mă numesc Ioana Maria Ciortea, sunt Consultant Thermomix în Alba Iulia și îmi face deosebită plăcere să îți povestesc despre Thermomix.

Ce este și la ce mă ajută?

Thermomix este un robot de bucătărie, produs în Germania, care întrunește peste 25 de funcții într-un singur aparat: cântărește, amestecă, frământă aluaturi, mărunțește, paseaza, fierbe, rade, bate creme, toacă, emulsionează, mixează, găteste pe abur, face înghețată, găteste pe vid și multe altele. Asta înseamnă că te ajută să economisești spațiu, înlocuind cu brio 25 de aparate.

Ce pot găti cu Themomix?

De toate! Pâine, prăjituri, sosuri, paste, tocănițe, supe, aperitive, ciorbe, gemuri, iaurturi, pateuri, înghețată, meniuri complete și foarte multe altele. Avantajul tău: te ajută să economisești bani, facând totul în casă, având controlul alimentelor pe care le folosești.

Ce are Thermomix diferit față de alte aparate de bucătărie?

Funcția de gătire ghidată. Ce înseamnă asta? Încorporează o aplicație care te ghidează pas cu pas, garantând succesul rețetelor pe care le alegi. Ai acces la o colecție impresionantă de rețete, peste 80.000, din toată lumea.

Avantajul tău este că poți diversifica meniul, poți călători în jurul lumii prin intermediul rețetelor internaționale, deci nu mai rămâi în pană de idei atunci când vine vorba de următoarele mese și ai certitudinea că orice ai găti îti va ieși garantat.

Cui se adresează?

Se adresează atât celor care vor să gătească sănătos, celor care nu au mult timp de petrecut în bucătărie, celor care nu știu să gătească sau celor care își doresc să fie mai eficienți.

În egală măsură, se adresează și celor care iubesc să gătească, bucătarilor profesioniști cu experiență.

Practic, nu există limite. Ce îți poți dori mai mult?

Cum pot afla dacă mi se potrivește?

Pe cât sună de complex, pe atât este de simplu de folosit, așa că te invit să îl vezi și să îl testezi în cadrul unei prezentări, unde vom găti împreună. Astfel faci cunoștință cu Thermomix, discutăm despre toate avantajele pe care le aduce în viața ta și ne bucurăm împreună de câteva preparate gustoase.

Oferă-ți șansa să experimentezi o modalitate simplă, modernă și eficientă de a găti!

Mă găsești la număr de Whatsapp 0751331028

Facebook: Viața cu Thermomix Alba Iulia

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax