Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

Thor Ragnarok: vikingii viitorului invadează cinematografele, din 26 octombrie 2017

Publicat

YouTube video

Cea mai noua producție a studiourilor Marvel, „Thor Ragnarok”, avându-l ca protagonist pe Zeul Tunetelor va fi disponibil în avanpremieră începând din 26 octombrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

În această poveste, Thor, interpretat de Chris Hemsworth, este ținut prizonier de cealaltă parte a universului, dar îi lipsește ceva: celebrul sau ciocan, sursa puterii sale. Loki (Tom Hiddleston), fratele său malefic, a pus stăpânire pe Asgard, dar atotputernica Hela (Cate Blanchett), stăpâna morţii, vrea tronul pentru ea însăşi. Thor trebuie să se întoarcă acasă pentru a opri Ragnarok: distrugerea planetei sale şi a întregii civilizaţii asgardiene. Mai întâi, însă, Thor trebuie să supravieţuiască unei lupte de gladiatori, versiunea extraterestră, în care îl are ca adversar pe nimeni altul decât incredibilul Hulk (Mark Ruffalo). O poveste sincretică, bogată în efecte speciale care nu trebuie ratată.

Filmul, Thor Ragnatok este regizat de Taika Waititi si reprezinta a treia parte a povestii super-eroului scandinav.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax