Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tibor Polgar, albaiulianul acuzat de proxenetism și trafic de minori, vrea să fie judecat în stare de libertate. Tribunalul Alba i-a respins cererea

Publicat

Tibor Polgar, albaiulianul acuzat de proxenetism și trafic de minori s-a aflat, luni, din nou, în fața magistraților Tribunalului Alba care ar fi trecuit să procedeze la judecarea cauzei. Până în prezent, dosarul a fost amânat de la fiecare termen, iar în 20 august, judecarea nu s-a putut realiza, din cauza lipsei unuia din martorii citați. Luni, magistrații au oferit o nouă amânare, pentru 1 octombrie.

Polgar este judecat în stare de arest preventiv iar luni acesta a cerut judecătorilor eliberarea sub control juriciar, cere care a fost însă respinsă.

Activitatea infracţională de care acesta este acuzat se desfăşura, potrivit procurorilor, la o pensiune situată pe raza municipiului Alba Iulia ce aparţine familiei inculpatului. Acesta a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv, sub acuzaţia de trafic de minori şi proxenetism. Potrivit DIICOT, bărbatul este cercetat pentru constituirea unei reţele care plasa fete, inclusiv minore, pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţi. Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, instanţă care a acceptat măsura.

În pensiunea din Alba Iulia, la momentul descinderilor, a fost descoperit un bărbat de cetăţenie belgiană care întreţinea relaţii sexuale cu o minoră. Pe lângă patronul reţinut, procurorii mai efectuează cercetări şi în legătură cu activitatea infracţională a unei alte persoane despre care se presupune că ar face parte din această reţea. Momentan, acesta a primit doar interdicţia de a părăsi ţara. Tribunalul Alba a admis, săptămâna trecută, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Tibor Polgar, poreclit “Unguru”. Reţeaua de prostituţie îşi desfăşura activitatea pe raza judeţului începând cu anul 2010. Până în prezent, oamenii legii au identificat 5 victime ale acestora, respectiv 3 fete minore şi 2 majore care erau plasate la diferiţi clienţi, oameni de afaceri din judeţ dar şi străini,  pentru a întreţine relaţii sexuale. Fetele erau din Alba Iulia şi Cugir, iar tariful practicat pentru o partidă de sex era de 200 de euro.

Citește și motivarea judecătorilor Tribunalului Alba care au dispus arestarea preventivă a lui Polgar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax