Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tichete valorice pentru persoanele nevoiaşe din Alba

Publicat

Peste 580 de persoane şi familii nevoiaşe din judeţul Alba vor primi din partea organizaţiei Crucea Roşie tichete în valoare de 50 de lei, fiecare. Campania demarată la începutul lunii decembrie a anului trecut urmăreşte sprijinirea persoanelor fără posibilităţi din Alba, care beneficiază de un venit minim garantat. „Asistaţii vizaţi sunt selectaţi fie din baza de date a filialei noastre, fie din listele oferite de serviciile sociale din cadrul primăriilor din teritoriu. Valoarea totală a tichetelor este de 29.100 lei, iar, până în acest moment, au fost ajutate 474 de familii din localităţile Zlatna, Abrud, Câmpeni şi municipiul Alba Iulia, precum şi din comunele aparţinătoare”, a precizat directorul Crucea Roşie, Filiala Alba, Adrian Duşa.
Pe lângă această acţiune, în prag de Sărbători, Crucea Roşie a ajutat 30 de familii nevoiaşe, cu bunuri alimentare şi îmbrăcăminte, în urma unei acţiuni de strângere de fonduri iniţiată de Clubul de Dans Sportiv „Dance to Sunrise”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax