Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tigări de contrabandă, capturate la Vinţu de Jos

Publicat

Doi albaiulieni sunt cercetaţi în libertate pentru evaziune fiscală. Aceştia au fost depistaţi transportând o cantitate mare de pachete de ţigări netimbrate. A fost luată măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigaretelor şi indisponibilizarea autoturismului cu care erau transportate.

În cursul zilei de luni, oamenii legii au depistat în trafic, pe DJ 107A, în raza comunei Vinţu de Jos, pe Horaţiu N. – de 35 de ani şi Ilie T. – de 50 de ani, ambii din Alba Iulia,  în timp ce transportau cu un autoturism cantitatea de 70.000 ţigări cu marcaje de Republica Serbia. Ţigările urmau să fie valorificate de către cei doi pe piaţa neagră.

Bărbaţii sunt cercetaţi acum sub aspectul comiterii infracţiunii de „deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 ţigarete”, faptă prevăzută şi pedepsită de lege.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax